• Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
GAT

Google Play app does not open - stays on startup screen forever

Question

Please see the attached photo to see that it stays on startup screen forever.

 

I've tried removing the app & reinstalling it to no avail.

 

Only started happening recently, possibly since the last update.

 

Any help much appreciated  :)

 

TV model: 55EG960V-ZA (UK)

 

WebOS version: 04.05.01 (latest)

 

Google Play app version: 1.0.17 (latest)

post-4928-0-35765300-1477341020_thumb.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts



  • 0

Well, checked yesterday & it's working fine again  :)

 

I had a WebOS update about 10 days ago which changed nothing, & the Google Play app itself hasn't had an update since - so no idea how it corrected itself just like that  :rolleyes:

 

Did you guys try accessing the app recently? Is it working now?

 

 

post-4928-0-58904000-1479573527_thumb.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now