Quantcast
Jump to content
  • 0

Amazon Video not working


Gandalf999

Question

I have an UH635V software version 03.20.05.

I launched Amazon Video and it said it needed an update. I agreed and it then took ages to download the update. The installation then failed. I tried again and it installed but when I try to launch it I am returned back to the TV and not Amazon. I deleted the app and reinstalled it but it still will not work.

It worked Ok before this update.

My internet is fine and I have a wired connection to the TV.

Anyone got a clue as to what has broken ?

Regards.

Link to comment
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Same here and I've tried the same as Gandalf999 to no avail.

 

 

I suspect the problem is with the current Amazon update rather than the TV, but I am a bit worried now about updating the other apps -e.g. NOW TV is asking to be updated- until we know for sure.

 

Do LG monitor these forums?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

sw1066 you are probably correct.

As a last resort I did a factory reset on my TV ( pain in the *&$e ) and then updated the Amazon app again and it still didn't work.

I have contacted Amazon via email and am now waiting for a reply.

The only trouble is you don't seem to be able to run an app that needs updating, you are forced to update, so I cannot use the older version.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I held off on the reset option, so thanks for that info - obviously no point.

 

Fortunately, my LG TV gives me the option of accepting an update or keeping the current version of any given app, so I can afford to wait a bit and see how this pans out before chancing other app updates!

 

I suppose we will have to wait now for a working update if it is Amazon's "fault" so to speak.

 

Please let me know what response you get from Amazon, and I will likewise post anything I learn on here in the meantime (it is useful to know that the update is not working on 2 different LG TVs though as that may tend to indicate that it is indeed the app at fault).

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Deregistering the TV just means going into my Amazon account and going to Prime and clicking deregister. I was pretty sure that was complete bo$$&cks but did it anyway.

As I guessed it did sod all.

I relayed this information back and got another reply to go to settings and clear the cache.

There is no such thing on my TV. So I replied back.

They then sent back a list of generic, mostly pointless questions. I answered these and I asked if they realised, even though I told them several times, that my device was a TV.

I also suggested that they escalate this as I am pretty sure someone at Amazon knows about this problem.

 

They replied that they were currently aware of the issue ( Mine or generally as a whole ? Who knows. ) and are waiting for further information..

They have forwarded my emails to their technical team.

I am promised an update on the situation within 3 business days.

I will keep you posted. 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

If you haven't done so already I would start by uninstalling the Amazon app and downloading the latest version from the LG content store (you should be able to do this through the TV). It could just be that the version you currently have got corrupted somehow - Amazon is working fine for me at the moment, so it's probably not a generic community wide issue.

Good luck!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Vlatkovski
      Hello,
       
      After updating on 05.60.15 i have popping sound on all three hdmi ports.  I tried several different HDMI cables but it reappears when connected to the receiver. When I watch netflix or internet the sound is fine. 
      Is there a problem with the update or something is wrong with the TV? I repeat before the update the sound was great.
    • By jikhead
      I'm not getting any audio from the apps via the HDMI via ARC connection to my receiver.  This occurred two weeks ago and was unable to resolve it, but ironically there was new firmware released that same day for my B6 (3/31/17) and this fixed the issue.  However, now I again can't get it working after a TV reset and tinkering with the audio settings again.  I tried to load the firmware again, but it appears this is not possible to forceable load the same firmware.
    • By TimtheToolMan
      We just purchased a new LG WebOS TV OLED 65" and running the setup through the app or the TV remote says it can't load the user agreement. This is blocking us from getting to streaming apps like Nexflix or any smart functions like Voice assistant.
      TV worked fine for a few days but voice assistant stopped working and after much effort LG tech said to  Reset to Initial Settings. Now we have mentioned no smart functions. TV is on ethernet and its browser functions on web fine. Tried running off neighbor's wifi with same results.
      Tried switching to different country, unplugging/hold power button for 20 seconds/wait one minute,  resetting TV multiple times, setting up remote again, ...
      Error message: Unable to Load User Agreements  A server error has occurred while downloading  the User Agreements. You must download and agree to the terms of the User Agreements to use this feature or application. Do you want to try to download them again… Unable to Load User Agreements  Sorry, but the User Agreements  can't be downloaded at this time…Please check your internet connection and try again later.    No change when trying over five days.
      Now there is no local company available to service TV. Maybe it's time to send it back and give LG TV a one star rating. I am willing to change motherboards but doubt if LG would go along with that.
      Anyone have any ideas.
       
    • By Gopinath Sekar
      Hello,
      I have a 2 year old OLED55C9PTA. The current WebOS is at 6.0 while mine is still at 4.9.5-7. 

      Are we getting the WebOS updates? Is there anyway that I can manually update it to the latest WebOS?
      Thanks!
    • By Nick Payne
      I can stream ABC content using either the iView app on our LG G1 65" OLED, or via the iView Android TV app that is installed on a Chromecast with Google TV that is plugged into one of the G1 HDMI ports. If I stream content using the app on the TV, every few minutes there's a momentary (fraction of a second) interruption to both sound and video. If I stream the same content using the app on the Chromecast, I get no such interruptions. Both TV and Chromecast are using wired Ethernet connections to the same switch, so I can't see that these interruptions are due to a network problem, or I'd see them on both devices. It would seem to be a problem with the app provided on the TV. Other streaming services that we access via apps on the TV (Netflix, Stan, Amazon Prime, etc) do not show the same problem.
×
×
  • Create New...