Quantcast
Jump to content
  • 0

Need help with Youtube app


cheeze

Question

Every time I launch the app, it stays at the Youtube logo screen. I can't click on anything and I have the latest version of the app. Any suggestions on what to do?

Is there a way to delete the app and reinstall it?

Also, (when it did work) sometimes it would play for a few seconds and then say loading, and then skip through the video like it was fast forwarding all by itself.

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

3 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Bgundling
      Anyone else experiencing this? With an app open, if I hit the home button and return to the Home Screen that app relaunches on its own within a few seconds. The two that I have experienced this with so far are Disney+ and LG Channels. I saw a post where users were experiencing this with Sling and had no resolution to the problem. WebOS version number 03.25.11. It is very annoying and makes the experience using WebOS horrible.
    • By DRAEGNAROK
      I’d love to stream the upcoming F1 season directly from my LG OLED TV without depending on other devices to source it. When can we expect this app to be featured by LG? Thanks!
    • By Symbiodin
      I have an LG OLED55C6P TV. Because of hearing difficulties, I generally use bluetooth headphones when watching the TV.  As far as I have been able to determine, there appears to be no way to use the headphones and also have the TV speakers working at the same time. This means that if I'm watching TV, no one else can watch and listen unless they have headphones.  Am I missing something?  Is there a way to have the headphones and TV speakers working at the same time?
    • By Anurag Rathi
      When I am trying to play premium content on hotstar, it is showing me the playback error. Please resolve this. In other devices it is working perfectly. I have raised this to hotstar they asked me to raise it to TV manufacturer. Attach is the screenshot of the issue.

    • By Vlatkovski
      Hello,
       
      After updating on 05.60.15 i have popping sound on all three hdmi ports.  I tried several different HDMI cables but it reappears when connected to the receiver. When I watch netflix or internet the sound is fine. 
      Is there a problem with the update or something is wrong with the TV? I repeat before the update the sound was great.

×
×
  • Create New...