Welcome to LG webOS - Smart TV, Phone, Signage, Appliance User to User Support Forum

Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

anndcfc

LG47LB650 always switches on to AV1

1 post in this topic

Hi, Can anyone help? My LG TV has only a DVD player connected to it via scart. When i switch on the TV from standby it always comes on to AV1. As I have the DVD player on standby, I just get a black screen with AV1 in the corner! I try to get onto the live TV (it has AV1 and live TV on launcher) it keeps telling me i have no live TV signal! I've tried retuning, I've tried reset all settings and still yet again AV1 come up and it tells me I have no signal on live TV. I have been pressing TV/radio button and I get a radio station, then I press it again and I get a TV channel and then the TV will work fine. Switch it onto standby, on again and i get a black blank screen with AV1 in the corner!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  •  Like what you are reading? Please help us by sharing this content.