Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
mattzyd

Windows 10 miracast widi

Question

Hi everyone 

I have a question about miracast function after update to windows 10 

Do You have a problem with connect pc to the TV ? I have, now ;/ 

When I want to connect TV by add device on the tv screen i see this information "can't connect with device" 

What's happened ? 

Do You think this is Windows fault ? Or TV LG software ? 

Please reply 

 

 

 

 

 

 

 

(if my language has got a lot of mistake, im sorry but I do best i can )

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I also encounter problem with connecting to my 42LB631 after upgrading to Windows 10 from 8.1.

I updated all Network, Adaptor display driver to the latest one. When I connect my laptop from Action Center, it announces Connected but the TV screen is black and after few seconds it shows an error message of "MIRRORING ERROR, we can't mirror your device screen connected via Miracast. Check you device"

In previous Window 8.1, it worked very well.

I'm waiting for a solution maybe from Intel, Microsoft or LG.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites




Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Question: Audio problem while using set top box

      While using set top box, the voice are not clear and only music is heard clearly, it would be better if a manual equalizer is there rather than the already preset equalizer like cinema mode, clearvoice etcetc which doesnt serve the problem

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: because I can not install or update apps?

      Hi people,
       
      Recently bought one 49LF6350 and one 43LF6350 and the two models have the same problem, whenever I try to open an application, informs me that I have to update (required update, you must update this app to launch it. the update may cause data to be stored deleted.), and when I try to update, it gives an error message (application has not Been instaled. try again). It happens to apps also store to at new install. what may be occurring?
       
      software version: 3:03:04
      WebOS TV version: 2.0.2-3928 (behive-badlands)
       
      thanks.

      in LG webOS Smart TV App Questions

    • Question: Player problem

      I used to cast from ace stream directly to my UJ6300 and I had no problems until a few days ago when the TV got an update for WebOS 3.7 I think. Now whenever I try to cast to the TV it just shows a black screen on the "Web App Viewer" app, I was wondering if maybe I could set a different player as default player when streaming from my phone instead of the Web App Viewer, as when I play from other sources it starts the "Photo&Video" player.  Otherwise I think I would have to downgrade the OS to the previous stable version.  Anyone else having this problem? 

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: Update Chrome

      How to Update Chrome which is embedded within the LG Web OS?

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: EPG problem

      I' just bought a 65UK6750PLD and updated to Software_File(Version_04.10.30). When using the EPG on either freeview or Freesat, I cannot select the program I want to watch, or the channel I want to change to. Pressing the OK button on the standard IR remote, the Magic remote or the android app does nothing unless I unplug the TV and restart it.  The OK button works under all other conditions. Anyone know of a permanent fix?  Thanks for any help. 

      in LG webOS Smart TV Questions



×