Quantcast
Jump to content
  • 0

Smart TV Feature Requests


tsmith

Question

A. LG universal "Input" button doesn't access all devices like Plex.

I.E. on non-LG Universal Remotes pressing input you see Antenna & HDMI. Where is the network shares?

 

B. MKV 3D is auto detected only. File name HTAB.mkv or HSBS.mkv doesn't force activate different 3d modes.

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

6 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Luka Pantsulaia
      I bought LG smart tv. for some reason region selected was Africa and could only choose from african countries and had very little available apps in content store. I live in Georgia, so figured that  changing region to EU would help so changed it to 3122 and selected service country UK because Georgia was not in the list. after that every app says that it is not available in current country. I have  default region code saved so I guess could go back but wondering if any one can help me to get it working in EU. or if anyone have region code in which Georgia is available it will be helpful as well. 
    • By 5zwed
      Hi,
      I've recently bought a 65QNED913PA TV (currently with latest official software) and I connected my Bluetooth headset to it - Jabra Elite 85t. Whenever I try to use pause button on my headset (while watching YouTube, Netflix, Disney,...) sound gets muted, but video does not pause. When I push the button again sound comes back and nothing else happens. Should my TV support pausing video from my headset or this does not work by default?
      Regards
      Maciej
       
      SUPPORT MENU
    • By bobjirous
      Hello,
      I am not able to force my new TV LG 49UN7400 to sound output only for BT - not BT headphones + internal speakers. Headphones are correctly paired, because "headphones + internal speakers" works, but I want hear sound ONLY in headphones and the choice "Bluetooth" is not active/selectable... 😕 Any suggestions? Thanks in advance.


    • By GiotisCy
      Hello, 
      I have recently purchased an LG C2 Oled TV which I connected with my Samsung HW-Q800B 5.1 soundbar via eArc HDMI. When I select "Passthrough" as a Digital Sound Output on LG TV sound advanced settings, there is an obvious sound response delay around 3 seconds when I pause and unpause the movie on Netflix or Prime video streaming apps on LG TV. For example, when I start the movie, the video starts and sound starts 2-3 secs later. When I pause the movie, the sound continues for 2-3 secs after the video has been stopped. There is no any lip sync issue, just this response delay of the sound from the soundbar. This happens only on LG TV Apps. If I connect to an external HDMI device such as AMAZON Fire Stick 4K, there is no such sound delay issue neither on Netflix neither on Prime Video. 
      Thus, the problem seems to be on LG TV apps.
      If I change the Digital Sound Output to "Auto" instead of "Passthrough" the issue is gone but sound quality is not as good as with Passthrough selected. So I do not want this to be my option.
      I would appreciate if someone could come with a solution on this. 
       
    • By dracula1001
      Hello,
      I own a 55 inch LG  WEBOS TV SM8100PVA and I am connecting my SONY WH-1000XM3 bluetooth head set to the TV, it used to auto connect as soon as I power on the headphones, but now it only connecting manually, I have tried to reconnect them (forget and connect again) and the auto detect isturned on, I cannot auto connect them
      meaning every time I have to connect them, but only manually, it started happening after I connected them once to my phone and than I unpaired them from my phone,
      Can anyone assist :)?
      thank you



×
×
  • Create New...