Quantcast
Jump to content

  • 0

Vtuner problem connection!


pamonoc

Question

Hi,

I bought an lg 32lb650v and I have vtuner problems connection!

Sometimes is working, sometimes is not working and I have this problem most of the times!

I've done the latest firmware update!

I don't know what is the problem!

Please I need your help for this issue!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm experiencing the same. Seems like vTuner stops working after last firmware upgrade. Every time you try to launch app, it stays forever on loading screen. Previous to update was working perfectly. I hope someone at LG look at this, it's a shame that every update brings that kind of issues. It's not the first time updates breaks things.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By makem
      I have a  LG OLED55C14LB WebOS TV in the same room as my xubuntu desktop computer and router.

      I have installed Gnome Network Displays on the Linux PC and both machines are on the same 5G network.

      When I connect the PC to the TV via WiFi the TV puts up a 'cancel' option and no option to connect. The Network display app only has an option to 'Return' which closes the connection.

      If I do nothing and wait the connection times out and returns to the TV program. The TV is obviously waiting for permission to connect.

      I cannot see any way to 'accept' the connection via the TV remote. Can anyone tell me how to accept the connection?
      In addition, is it possible to have the TV remember the WiFi password? Passwords are complex nowadays and it is a pain to keep having to input it. This make casting your desktop a chore.
    • By Stuart GIBSON
      I have a 48" OLED (Model: OLED48A26LA).  after updating to software version 13.30.61 the Sky New Live feed just displays "There was a problem with this video [timeout]".  It worked perfectly before the TV software upgrade.
      Ive reinstalled the Sky News app but still doesnt work.  wifi etc is all ok.
      Any ideas?  
      Stuart
       
    • By Tsmt
      Hello,
      I have a problem with the subtitles when I try to share a video wirelessly directly from my PC to my LG 55SM9010PLA TV. I am not talking about sharing the whole screen (it lags a bit), just the video itself. 
      Sharing the video itself works well, but randomly the TV randomly does not recognise the subtitle, the sub option is not active in the TV menu, and there are no subtitles. It is in the same folder on my PC as the movie (.mkv), with the same name. In case of some movies it works, in case of others not, and I do not see the reasons why.
      First I tought it is becouse the format of the subtitle needs to be ".sub", becouse it worked with one movie. So I have learnt how to convert properly ".srt" to ".sub" - but still no success.
      Then I realised, in the case of another movie ".srt" worked on the TV, so I got really confused.
      I see no logic behind it.  Could you help me, what is the key here, what am I missing?
      Thank you!
       
    • By Birkso
      Have an LG55Nano which works well apart from when on specific BBC shows whereby whenever there is a switch if camera, say from contestants to host and vice versa, there is an extremely annoying flickering motion that takes place. May sound petty but any visitors comment on how distracting it can be.
      Happens constantly on Richard Osmans House of Games, Impossible, Pointless and similar BBC programmes. Reported it but was told I had to get video clips for them to assist despite it being less than a year old. Life's too short. Any advice very welcome.
       
       
    • Weebly - Websites, eCommerce & Marketing in one place.
    • By JohnS
      Hi, 
      New user on here. 
      I bought this new TV last week and it is honestly driving me bananas. 
      When I click "Home" after using an App, etc, it brings me to the WebOS interface but then automatically selects the last used device (e.g. Fire stick, LG Channels, etc) despite me not wanting it to. 
      Is it possible to disable this, i.e. "Home" brings me to WebOS and stays there? I'm sure its a setting etc which I'm missing. 
      Device is LG UQ91 43 inch 4K Smart UHD TV, pretty sure its all up to date. 
      Thanks in advance. 
×
×
  • Create New...