Quantcast
Jump to content

PreCentral: Edit Preware blacklist


News Reporter

Recommended Posts

Preware BlacklistOn this third birthday of WebOS Internals' homebrew app Preware, we found it fitting that we give you a Preware-related tip today. Preware is a amazing app that will allow you to search for and install patches, apps, themes and more, and when combined with you can access the official webOS App Catalog to expand it even further. Even though the app catalog may only be a fraction the size of its competitors, there is still a lot of junk in there that will diminish your browsing experience. Luckily, Preware has a "blacklist" functionality that will prevent those packages from showing up that can be set based on the title, maintainer (developer), package id, app description or category of the package.

To add or edit your blacklist:

  • Open up Preware
  • from the top-left to view the Application dropdown menu and select "Preferences"
  • Scroll to the bottom of the preferences screen to the BLACKLIST section and tap the "+ Add" row to add a new entry
  • On the Add Blacklist screen, there are 2 fields that you need to fill out:
    • "FIELD" determines how what to "search in" to indentify the blacklisted packages
    • "SEARCH FOR" determines the value that you want to search for.
    • For example, to remove any app by "Applible LLC", you can choose Field = Maintainer and Search For = "Appible", or you choose to search "Package Id" for "com.appible" 
  • When done, tap the green "Save" button.
  • Back on the preferences screen, on a webOS phones or scroll back to the top of the screen on the TouchPad and tap the back arrow on the top-left of the screen
  • Go back to the main Preware homepage and you should get a pop-up asking you to reload the package list. Choose "Do It Now" to reload the feeds

From here on out, any package that meets the blacklist criteria above will no longer show anywhere in Preware. If you ever need to edit or delete the blacklist, go back to the preferences screen and either tap on the entry to edit it, or it from the screen and confirm the deletion. Be sure to always refresh the feeds any time you make a change to the blacklist

mf.gif


a2t.imgjhEuKvwHBPc

link hidden, please login to view
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Alfvenwave
      Hi, I'm curious if anyone else is seeing this annoying new behaviour.
      I have my SKY Q box on HDMI1 and have become accustomed to switching back from Netflix (or any other app for that matter) by having HDMI1 assigned to button "1" using the Quick Access feature.  In the last week though, this feature has stopped working properly. If I am in Netflix and I press the "1" button, nothing happens (as expected). If instead I hold down the "1" button to switch to SKY I get a pop up that says this: "Do you want to add Netflix to [Quick Access 1]?".   If I then hold down the "0" button, the 3x3 grid "EDIT QUICK ACCESS" pop-up appears and I can clearly see my SKY Q/HDMI 1 in the top left grid position (button "1")!!!
      If I then switch via the Home button to HDMI1 and remove HDMI1 from Quick Access (via the  EDIT QUICK ACCESS pop up), I can then re-add it by holding down 1 or from within the pop-up. Now, if I go into Netflix and then hold down 1, my TV does (correctly) switch to HDMI1. Hurrah! If however I turn my TV off and back on, then go to Netflix, then hold down "1", I am back to square one with the question "Do you want to add Netwflix to [Quick Access 1]?"......Grrrr!!!
      I have tried switching the TV off at the wall, leaving for 10 seconds and repowering, which doesn't fix the problem (I don't believe WebOS reboots when you do this). LG appear to have made it a practical impossibility to reboot WebOS via anything other than a factory reset which I don't really want to do as it'll take me too long to get all my settings back to where I have them now. Some blogs suggest that the "User Licence agreement" setting can be changed which forces a reset from within the General tab but I don't see this on my TV (guessing that WebOS interface has changed).
      Anyone have any ideas? 
      Rob.
       
    • By Mohannad Hanafi
      I installed webOS TV Emulator v6.0.0 and when I run it, it shows a black screen like this
      It's running on Oracle VM VirtualBox.

    • By yenn22
      Hi, since I think yesterday I have an issue with HBO GO - it just shows unsupported device and that is it. According to their website, WebOS 3.5+ should be supported, I have LG uh6107 and in menu it shows SW version  5.60.15, so I think it should be ok.. does anybody have the same issue?
    • By Anurag Rathi
      When I am trying to play premium content on hotstar, it is showing me the playback error. Please resolve this. In other devices it is working perfectly. I have raised this to hotstar they asked me to raise it to TV manufacturer. Attach is the screenshot of the issue.

    • By DRAEGNAROK
      I’d love to stream the upcoming F1 season directly from my LG OLED TV without depending on other devices to source it. When can we expect this app to be featured by LG? Thanks!

×
×
  • Create New...