Quantcast
Jump to content

Recommended Posts

I have a 3D LG TV, EF950V. about 5 years old. LG have not provided any updates for a while, with the result that Netflix will not work properly. It keeps crashing. Also I can no longer access my Ebay account or my email account. 

Is there anything I can do about this ?

I have considered taking LG to Court over this.

The TV cost me £2500.00. I bought the TV in good faith. I am told that they are the only major brand who do not provide updates beyond a couple of years. 

Anyone help please ?

Thanks, 

Brendan. 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By GiotisCy
      Hello, 
      I have recently purchased an LG C2 Oled TV which I connected with my Samsung HW-Q800B 5.1 soundbar via eArc HDMI. When I select "Passthrough" as a Digital Sound Output on LG TV sound advanced settings, there is an obvious sound response delay around 3 seconds when I pause and unpause the movie on Netflix or Prime video streaming apps on LG TV. For example, when I start the movie, the video starts and sound starts 2-3 secs later. When I pause the movie, the sound continues for 2-3 secs after the video has been stopped. There is no any lip sync issue, just this response delay of the sound from the soundbar. This happens only on LG TV Apps. If I connect to an external HDMI device such as AMAZON Fire Stick 4K, there is no such sound delay issue neither on Netflix neither on Prime Video. 
      Thus, the problem seems to be on LG TV apps.
      If I change the Digital Sound Output to "Auto" instead of "Passthrough" the issue is gone but sound quality is not as good as with Passthrough selected. So I do not want this to be my option.
      I would appreciate if someone could come with a solution on this. 
       
    • By Libbo2003
      Hi just got a new QNED LG to replace 2021 Nano tv
      the problem is I can’t move my HD channels down to  channels 1 to5.
      the program manager does not have the function to move channels like my old Nano tv which is only a year older.
      is there anyway I can get around this strange function?
    • By dracula1001
      Hello,
      I own a 55 inch LG  WEBOS TV SM8100PVA and I am connecting my SONY WH-1000XM3 bluetooth head set to the TV, it used to auto connect as soon as I power on the headphones, but now it only connecting manually, I have tried to reconnect them (forget and connect again) and the auto detect isturned on, I cannot auto connect them
      meaning every time I have to connect them, but only manually, it started happening after I connected them once to my phone and than I unpaired them from my phone,
      Can anyone assist :)?
      thank you
    • By Mindaugas Vaiciulis
      Hello,
       
      my TV (UP80003LR) (with latest WebOS: 6.3.2-423 )works fine expect for one problem with HbbTV (Hybrid TV).
      While watching HbbTV there are periodical gaps of silence of durations ~0.5 sec. every ~10 sec, so It`s very difficult to watch TV.
      Earlier gaps occured once a minute so it was kinda bearable.
       
      Internet is connected though LAN cable.
      Have tried tune sound options, but it didn`t helped, so have and reseted TV settings to initial, but it didn`t helped too.
      So now i am kinda desperate. 
      What can be sure of is that problem is local with TV, because there are no problems with TV picture and there are no problem on second TV (Samsung).
       
      Thank for any ieads.
    • By David Daul
      My magic remote and my Roku remote stopped working for turning off power so I performed a factory reset after troubleshooting to get the remote working.  I am now stuck at the 1st screen of the Factory Reset which says "Press the OK Button(wheel) on your remote."  Well... this really stinks because the remote doesn't work!!!  I have tried a USB mouse, a new magic remote, other LG Remotes with no luck.  I have also tried using the button on the bottom of the tv.  And, I contacted support which was just an exercise in redoing everything I had already tried... No Luck!!
      This is a Nano Cell 55NANO81ANA which is basically just a big brick now since I cannot even use any of the inputs.  Does anyone have a trick for getting past this initial screen???
      Thanks for the help.



×
×
  • Create New...