Quantcast
Jump to content

Apple TV audio


Recommended Posts

My SM8600PUA  is connected to my Denon receiver via the optical cable and set to internal speaker + optical cable. However when I play an Apple TV program I see the Dolby vision and Dolby Atmos logo in the upper right of the screen initially but my receiver is  decoding audio and setting itself to stereo instead of Atmos. Is this a known issue and is an update to the app to support all the channels present in the stream? Or am I just not setting something. Atmos is enabled on the TV.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Derek Weselake (WEZ)
      Hey there,  I have had a  OLED55B6P for ten months and I love it but

      I have a problem all a sudden, just today it starts to show a black screen with fire works every minutes if I don't press a button on the remote.

      I have no eco mode on, no power save modes on, TV firmwire is up to date, and tried turning off on and on the tv.

      anyone know how to fix?
    • By JasonB
      Trying to programme my magic remote to control an Amlogic OTT, however keep getting a ‘temporary issue occurred’ when I try. I’ve been trying for over a week now, so this temporary issue isn’t so temporary!
    • By John Bizeray
      I recently updated the firmware on my  LG43UH610V.  Now I constantly get "Wired Lan cable disconnected" / "Wired network is connected" messages even while watching a video file from my NAS. The TV is connected and using the network while getting these messages. It has always been on a fixed IP address on the LAN.
    • By Priyag
      Hi,
      Iam unable to see bigg Boss in Hotstar appsince morning error showing as "PI 6006 NAS".
      Iam using LG webOS TV UM7780PTA.
      Please rectify it as soon as possible.
    • By Eigil Hysver
      Hi, I have a web app running on a webos 2018 TV. It is enhanced with aria-labels and such so that a screen reader should synthesize speech from the focused elements. I have turned on voice assistance of course. On another well known platform I have speech, but on this system it is silent. I know I can make it speak using webos API, but for now I'm looking for this screen reader approach. Is there anything I can do to enable it?

×
×
  • Create New...