Quantcast
Jump to content


  • 0

Recording starts one hour too late


Question

Recent  recordings - planned from program guide - started one hour too late. My guess: Problem might be connected to summer time (Germany, CES) as it used to work correctly beforehand.

Times shown in program guide are correct CES.

Has anyone an idea what to do? Thanks

Horst

 

Link to post
Share on other sites
  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By John Bizeray
      I recently updated the firmware on my  LG43UH610V.  Now I constantly get "Wired Lan cable disconnected" / "Wired network is connected" messages even while watching a video file from my NAS. The TV is connected and using the network while getting these messages. It has always been on a fixed IP address on the LAN.
    • By KevinH
      I just got a new TV (43UN7000PUB) and can’t get HomeKit to work properly.  It works fine when the TV is on but won’t work when the TV is off.
      I have seen several threads on this and done some research but did not find a resolution.
      I read several threads that blamed it on the Magic Remote and Bluetooth.  This TV does not have the Magic Remote so I think that can be ruled out.
      One thread pointed out that when the TV is off it loses it’s LAN connection and it’s WI-FI connection and said that could be the problem.  I can confirm this is true with mine as well.  This argument makes perfect sense to me as all connections would be lost when the TV is off.  
      If anyone can help I’d surely appreciate it.
      One thread said the problem was fixed with a FW update.  But that was with a different model and a different FW than mine.  As I recall from memory it was something like FW xx.35.10 and it was a 55” or 65” TV.  My firmware says it is current with version 3.21.36.
      Maybe a moderator could confirm the firmware fix already exists for this issue.  If so, could you please see that it gets pushed out to all HomeKit TVs instead of just that single model?
      Thanks in advance for any help or comments.  
    • By Lorenz2
      Hi,
      Is there an app or a way to enhanced safety mode that I can prevent children from using TV after midnight?
      Thanks for help.
    • By kencho yeshay
      I recently purchased LG commercial TV UTc640s (Asia) and found out that content store is missing and thus can’t even run a simplest application such as Netflix, is there any way we can update firm ware or something to add the content store or am I stuck with that very expensive smart box, that can’t even run a Netflix ? Kindly help please. 
    • By Ole
      After 05.60.15 update on 55UH650V. The miniguide pops up. But my biggest problem is that . I am using Sonos Playbase for TV Audio. After maybe ½ an hour or a couple of hours audio suddenly gets muted. To solve this i need  powercycle the TV. LG please fix this  asap.







×
×
  • Create New...