Quantcast
Jump to content


  • 0

Unable to connect to wifi


Question

  • Answers 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

4 answers to this question

Recommended Posts



  • 0

@Yvette 
I had a similar problem with my 55UH65T TV, there is issue with the WiFi connector kit and cable as per my discussion with the technician. If you have have similar model then I will suggest to call the LG support and get it replace if your TV is still under warranty. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Johnny G
      I can get to the web with no problem on my LG TV ( Model UM7300AUE), but when I try to watch a live stream event, I just get a blank screen.  Our church live streams services from their website.  On my computer, it launches automatically.  From the tv, I can get to the exact same page, but no stream, no error message.  I chatted with someone from LG, who told me the tv's browser is incapable of watching a live stream and that I can't use another browser.  I know other tv brands (even older models) do this with no problem.   Can anyone help?
      Thanks,
      Johnny 
    • By JB Atw
      When trying to use apps that need an internet connection I get an error (-106) saying that there is no connection. When I go to settings -> Network -> Wifi it says that wifi is turned off and I need to turn it on to see available networks. Well there's no switch or option to turn wifi on. I've had it connected to wifi before. Also sometimes it disconnects and then I have to go back in and tell it to connect again. This is the first time its said the wifi was off.
      I did a google search and the results that came up were for WebOs 1.0, even though it was written in 2017, and I have WebOs 3.0. It said hold the settings button until a box appears in the top right of the screen and input 0 0 0 0 then adjust the baud rate. First no box shows up on the 3.0 and two its not the baud rate I'm trying to adjust.
      I tried calling customer support to get to technical support. The automated system is garbage by the way. Then I found out they are only open Monday through Friday as if customers never have a problem on the weekend.
      This is my third stop looking for an answer. This problem is causing my dislike of LG products to grow even more. So if anyone has had this problem and figured it out I would greatly appreciate your help and thanks in advance for your time and help.
      -----------------------------------------------------------------
      Product - from Settings -> General -> About this Tv
      Software version = 05.30.02
      TV Information  = [LG] webOS TV OLED55C6P
    • By Yuriy Novak
      Hi All,
      I have discovered a weird bug. If I exit playing .avi file and try to open it again the tv will show an error 'This file cannot be recognised. Returning to list.'
      I guess it stores a timestamp after exiting playing video to resume playing it later from the same position.
      But for some files (in my case avi files) the TV can't resume from a specific time (for some reason).
      I haven't found an option to remove a resume timestamp for a specific file. As a workaround I can rename the file and the TV will play it fine from the start.
      TV: 55UM7100PLB
      webOS TV Version: 4.7.0-50607 (goldilocks2-gulaga)
      Demo of the bug: 
      link hidden, please login to view Thank for any help.
    • By John Bizeray
      I recently updated the firmware on my  LG43UH610V.  Now I constantly get "Wired Lan cable disconnected" / "Wired network is connected" messages even while watching a video file from my NAS. The TV is connected and using the network while getting these messages. It has always been on a fixed IP address on the LAN.
    • By Carolyn Steinberg
      For the past few months I am getting intermittent pop up messages on my TV.
      1st one says Wired LAN disconnected, then another message pops up and says Network connected. I have been calling my cable carrier Spectrum and Techs have been here and can't find problem. Also I went to check my wifi on my TV and my user name and connections aren't showing up all of a sudden. This TV was just purchased May 2017. What is going on and how to resolve!!







×
×
  • Create New...