Quantcast
Jump to content
  • 0

Hotstar and YouTube


Ponnaganti Mohan

Question

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Kraftwerk
      I am on Webos 4.40.18 and the YouTube app got totally messed up after the last update. Even if it's installed, when trying to open in the content store I get a message saying that it's not available for the region of the TV. When opening the app, the entire content gets stacked up in one single tile. Nice testing before releasing an app to Production. Is there any direct way to send this bugs to the developers? Probably it will take days or weeks to fix. Keep doing this great job... 


    • By Sunny
      Youtube App is showing the list of videos but some times not opening the video and the screen is blank. I tried reinstalling the app and it worked for some time and faced the same issue. I also tried clearing the cache as well, still the issue persists. Can any one had the solution for it?
    • By parmar kanaksinh
      How to download  Disney hotstar app in LF6500 webos smart TV?
    • By Rahul Sharma
      I am getting this above error PI 1001_404_1 NAS continuously while watching hotstar disney. Pls help me to fix this.
    • By Saga
      Any Ideas?
      The web browser is really slow. It has Always been slow but has gotten slower and slower. Resetting the TV did not help. When selecting a box for Writing it may take 15 s to get the selected letter to show in the box. Typing the name of for example a TV show takes minutes. No errormessages are ever shown but it seems like a memory issue. but then again I hoped it would get better as I did the reset. Any ideas?



×
×
  • Create New...