Quantcast
Jump to content
  • 2

Problem in Arabic subtitle after updating firmware


MAJID ESI

Question

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I sent mail to LG support and they answered me 

Dear Friend 
Thank you for writing to LG Electronics Middle-East.
Please let us express our sincere apologies for the situation you faced and thank you for taking time to contact us

Regarding your complaint kindly we would like to inform you that we already escalated to the concerned department and they will take an action regarding this complaint.

We are committed to provide you with the level of service you expect from LG. We value you as a customer and appreciate any additional feedback you may have in the future.

Best Regards,
Customer Service Department
[You can also reach us on WhatsApp No +971 54 3939 054]

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By lgoledtv
      After updating to the latest web browser with new user interface on LG C9, subtitles on all streaming websites disappears every 2-3mins.
      Video continues to play without subs. The subtitles will re-appear if I move the magic remote but disappears again after 3mins.
      Should be a widespread issue as it's also happening on Youtube.com videos with subs. Un-related but Play/Stop button on magic remote also stop working on the new browser.
       
    • By chloe96
      Hi everyone, I'm Chloe and I just signed up. I'll cut straight to the chase. I'm currently using the LG TV (webos 3.0) of a friend while she's away for a few months and I constantly get prompted to update the firmware. She says she's never updated it as she doesn't care and everything was working fine anyway, and told me to just disregard it. So, I'm not gonna do it, but that reminder is doing my head in as it pops up every time I turn the TV back on.

      Since I couldn't find anything in settings to turn it off, last month I blocked a bunch of addresses at router level and it did work for several weeks, as I wouldn't get the reminder any longer.

      Here's what I blocked after sniffing out addresses that the TV checked out right before the reminder appeared:
      link hidden, please login to view Now, the message has started popping up again over the past few days. Yesterday I tried adding a bunch of other addresses, but no dice.

      Do you have any suggestions about how to definitely kill that reminder once and for all? Thanks in advance.
    • By David J
      Hi all,
       
      My LG OLED55E7N just updated to firmware 06.00.25. I must have wronged the god of Google, because I fail to find any whatsnew. Anyone?
      Thx
    • By HvH
      After updating my LG 60SJ850V to version 06.00.25 software everything went wrong...
      Connected via ethernet cable and youtube has buffering issues. Get stuck for few seconds and then sped thtough for few.  Has good fibre connection and never had this issue. 
      Also when watching from external hard drive, the video's get stuck and giving issues where there never were any problems.
      Can't connect TV to wifi anymore.
      Message toggles between LAN cable disconnected followed by  LAN ethernet connected the whole time.
      Smart remote has connection issues.
      This is extremely annoying. How can I get these issues fixed? Tried all the fixes that I could find for previous software update problems, but nothing works.
    • By Marko D
      Subtitles as well as all html elements beside video disappear on every website after 2 minutes. The only way to bring them back is to activate cursor with magic remote. This started happening around the beginning of July when new LG browser update rolled out. I managed to get around this by resetting TV to factory settings and evading browser update. This worked until 23rd of July when Web OS update came along . Thinking that problem might be solved i installed it. Turns out this update just integrated this browser error into the OS and now even after resetting to factory the problem cant be avoided. LG had just made the error which could be evaded by downgrading browser mandatory instead of fixing it. This is disgrace. If I had a company with 5 employees the update with error would have never entered circulation and even if it did I would not issue another update which would make error impossible to evade. LG has only billions of dollars and tens of thousands of employees and they do not notice such a major problem even after they have been informed by the users.
×
×
  • Create New...