Quantcast
Jump to content
  • 0

Apps and browser not working correctly since update


Guinevere

Question

LG Smart TV - my auto-updates is on, and the firmware is on latest update (04.05.85).  Since this update in June 2019 I can't access my Showmax app and the web-browser says that it needs to update.  The browser gives the option to update Chrome, but LG TV doesn't support this update.

How can I manually update apps and the browser?   What else can I try?

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I have similar problem with the Web browser, it cannot sign in any Web site that requires logging in. Most often I got error messages to enable my cookies but there is no where in the settings to enable that. I am using LG WebOS software version 05.80.35. Any help will be appreciated. Thanks. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By ROSSMAN
      I am creating a streaming application, where user can access a list of mkv files from my server, Mkv is not supported in web browsers and it is not loading properly within my webOS web app.
      I cannot modify my files to another video format.
      Is there a native player for LG WebOS that I can embed into my web application ?
      Is there any video player with web sdk to play mkv on a smart tv.
      Ps: my videos are working well on chrome, as for Firefox or Safari, it tells me that the format is not supported.
    • By lgoledtv
      After updating to the latest web browser with new user interface on LG C9, subtitles on all streaming websites disappears every 2-3mins.
      Video continues to play without subs. The subtitles will re-appear if I move the magic remote but disappears again after 3mins.
      Should be a widespread issue as it's also happening on Youtube.com videos with subs. Un-related but Play/Stop button on magic remote also stop working on the new browser.
       
    • By Mihai B.
      Hello,
      Is there any way of installing an usb gigabit network adapter on a webos smart TV?  The builtin wired adapter is only 100mbps (on a 2000$+ TV, shame  on you LG!!!)  while the wifi (N) is very poor, with the router at 1m from TV it only gets half the bandwidth of the wired network. Anyway the wired network  maxes out near 100mbps but I need more bandwidth as I have 4k video content with bitrates grater than 100mbps which I cannot stream without stuttering to TV through XPLAY/PLEX. 
      Kind regards,
    • By SS1003602
      I have recently shifted from UAE to India. I have 55" LG 3D smart TV model no. 55UB8301. My problem is 1. I can not change country from UAE to India in settings -Country option because India is not available in the list.
      2. I can not download any app which are normally available in Indian smart TVs like Hotstar/Sonyliv/Amazon prime etc.
      3. In screen mirroring option using my Android phone, I can play any video stream from mobile to smart TV BUT only Amazon prime videos are not played. 
      Can anyone help me for above issues...?
    • By HvH
      After updating my LG 60SJ850V to version 06.00.25 software everything went wrong...
      Connected via ethernet cable and youtube has buffering issues. Get stuck for few seconds and then sped thtough for few.  Has good fibre connection and never had this issue. 
      Also when watching from external hard drive, the video's get stuck and giving issues where there never were any problems.
      Can't connect TV to wifi anymore.
      Message toggles between LAN cable disconnected followed by  LAN ethernet connected the whole time.
      Smart remote has connection issues.
      This is extremely annoying. How can I get these issues fixed? Tried all the fixes that I could find for previous software update problems, but nothing works.
×
×
  • Create New...