Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Osvaldo Travassos

Update to 04.70.03 gone wrong!

Question

Bought a 65SM8200PLA only a  month ago! 

Last Friday, the TV asked if I would like to update and I said Yes. So far so good but after the update the TV started showing several problems. Turning ON the TV takes forever! The LG logo appears briefly and the screen turns black. After 90 seconds the magic remote can be operated. Two minutes after its possible to access the HOME page. Several seconds later we can select HDMI and finally watch TV. The whole process takes about 5 minutes.

The applications also take longer to start.

I've tried a factory reset but no improvement.  Installed SURE app to try and force the installation of the same version file in case something went wrong the first time but the TV does not find the file. The SOFTWARE UPDATE page only comes up for maybe a second and crashes sending the TV to HDMI.

I've browsed the internet trying to find a similar problem or a solution but found nothing so far. I believe downgrading the OS would solve the problem. Any ideas on how to solve this nuisance?

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Derek Weselake (WEZ)
      Hey there,  I have had a  OLED55B6P for ten months and I love it but

      I have a problem all a sudden, just today it starts to show a black screen with fire works every minutes if I don't press a button on the remote.

      I have no eco mode on, no power save modes on, TV firmwire is up to date, and tried turning off on and on the tv.

      anyone know how to fix?
    • By Amir Abulajras
      Hey guys i live in spain and i have the  lg 43UK6300PLB smart tv.... the problem is my connectivity speed i have 600mbps download and upload at home but the problem is wheni go to smart tv web and go to fast.com or go to speed .net i only get 90mbps max i tried wired and i tried wifi ... and the ping on the tv gets up to 140 to 200 i mean why i checked everything reset everything and i still get that amount as max and when i do the test run on my laptop i get the full 600mbps!!! i am just mad as i couldnt figure it out... i tried all online solutions but nothin!! please help
    • By Sheldon
      Just wondering will there be an update for my tv model 60UH652T-TA that involves Foxtel now and Apple TV. The tv just doesn’t seem that old to support it and has been working absolutely fine. Just wondering why there hasn’t been an update for it because I’m really interested in keeping this tv as it has had no faults whatsoever 
    • By Cengiz Haskan
      Hello Everyone,
      Model: 49SJ800V-ZB (WebOS 05.80.60)
      I have no problems with TV broadcasts.
      I updated to last official version  a few days ago. When I try to watch videos through internet applications or web browser, I encounter such a situation. For example, the incident I encountered in watching a YouTube video. It can't be watch in this way.  I think it's software problem.
      The factory defaults have been restored twice but it hasn't changed. I couldn't find a solution.  What can I do? Thx.

    • By Michael Cutts
      I don’t use screen share.  Suddenly SCREEN SHARE is showing up highlighted when I am trying to select the HDMI that I need to be using.  However, since SCREEN SHARE is already highlighted and will not go away, it keeps everything else with exception from antenna tv from working.  I have gone into the SCREEN SHARE APP  and was able to deactivate the sound.  Could not figure out away to cancel completely.  Please help!


×
×
  • Create New...