Quantcast
Jump to content

  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
OrangeJL

LG UH7700 Video Issue

Question

Hello,

I have an issue with a 2 year old LG UH7700 4K tv. Please note, the TV went to an authorized LG repair  shop provided by LG itself:

Issue: 3/4 of the screen all of the sudden was not working. It went to black opacity and full black.  

This first occurred one morning when I first started tv. Called LG and it was over the warrant by a year so they provided with a certified tv repair technician. They replaced the LED bulbs and tested by keeping it in for 8 hours while viewing it periodically through the day. They had no issues. They came and mounted it on my wall and within a minute the 3/4 black screen occurred again. They brought it back to the shop. Told us it was faulty led lights they received from vendor. They put new ones in again. They tested it out. No luck. The issue occurred at the shop. They replaced the mother board. Same result. Then they replaced the entire unit the LEDs come on and that fixed the problem. The TV ever looked this good when we first got it. I always had to crank backlight to 100. Now backlight is 50 and the picture was better than before. 2 nights later while watching tv, it happened again.  Now, I turned it off and on 3 times and the picture came back. This morning I turned on TV and the issue came back. Anyone else come across this? Attached is an image.

Thanks,

JC

135B417C-C07D-4AC8-A150-EC057D598E05.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Roscoe Miller
      Are there screen saver for my LG TV? If so, how can I find and activate them. I would like to be able to put fish or a fireplace on my screen
    • By ChrisN
      Hi,
      Recently my LG 55" starts with a grey screen with black shades of vertical lines moving horizontally across the screen. the sounds comes on after 3 to 5 seconds, then the picture a few seconds after that.
      This happens every time i turn it on 
      I have reset the TV with no luck 
      LM76 series model 55LM7600-TA
    • By Kaleb
      My LG smart tv has stop letting me view All4 & Now tv. In both cases it connects to the relevant servers and I can choose a programme but after the ads play I get "content not available". I am logged in and on both services I can access content on my PC and phone. All other smart apps (Netflix, Amazon etc) work perfectly. I have logged in and out and my account is recognised. I have deleted both apps and re-installed but they still don't work. I have used a wired connection rather than wifi but this too does not solve the problem. I have a LG TV in the bedroom and this works fine! HELP!!!
       
    • By cpatafio
      I've had my LG SmartTV for about 4 years. Up until a few days ago, I was able to view YouTube videos without issue. However, about 3 days ago, I started having problems with YouTube. I can access YouTube and search for videos. But, when I try to start the video, the "waiting" circle appears and never goes away.
      I've tried everything I can think of to troubleshoot this, including cold-starting the TV. But it's still happening. I thought it might be a YouTube problem. But, I'm able to view the videos on my desktop PC and via Roku, with no problem.
      What's going on? Can anyone help...please???
      Thanks...
      Clem
    • By Anurag Rathi
      When I am trying to play premium content on hotstar, it is showing me the playback error. Please resolve this. In other devices it is working perfectly. I have raised this to hotstar they asked me to raise it to TV manufacturer. Attach is the screenshot of the issue.

×
×
  • Create New...