Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Sign in to follow this  
Guy Paskar

WebOS key generation does not wok

Question

Hello,

 

I have followed the guide on 

link hidden, please login to view
 and it worked well on the first time. after a while I could not connect to the TV anymore. I have deleted the TV from the device list and tried again and got "ares-novacom ERR! ares-novacom: Error: Failed to get ssh private key"

I reset the TV to original settings and tried again and still getting the same message. 

TV is connected via wifi keyserver is on dev mode is on.

I tried via cli, IDE and beanviser and nothing is working.

Please help me out here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By AndreasW
      Hello Community,
      I am glad I found this board. Unfortunately the circumstances are not that great. I use my LG 55UF7709 (latest updates are installed) mostly for Youtube and streaming movies from a network storage. Second thing works great. But over the last couple months I see my YT app behaving worse and worse in the little things:
      First it started with a different kind of scrolling. I believe after an update I just can't scroll vertically through the YT clips by only using the scroll wheel. This was alwasy working fine but know it is almost like I have to jump start the scroll with the arrow up/dow keys on the remote and than I can use the scroll wheel. Almost feels like it is blocked virtually even though the little red arrow changes its form which is telling me my scroll command is recognized.
      Now since a couple of weeks (I think since the last YT app update) every time I use the red arrow to jump to a certain position in the stream the video will start from beginning - no exception.
      Has anybody seen these issues, too? Isn't there a official support channel I can use? Looks like LG does not feel responsible for issues with the apps.
      Best and Thank you!
      Andreas
    • By Arthur Dent
      LG TV feature requests
      1-disable floating pointer 
      2- name hard drives
      3-be able to delete empty folders, not just video files
      4-make pixel refresh automatically on cumulative hours
      5-pixel refresh page confusing needs redescribing.
      6-allow more padding time for recordings, up to 1 hr user defined
      7-allow custom recordings to be given a name to help remember what they are
      8-allow saving of TV settings to a file on a usb pen or HDD.....several named files would be good, then family could chose their favourite settings and load the file from a usb pen / hard drive. Plus could have settings that are in test, in case doesn’t work out
      9+a text file to describe firmware update content is
      10- would like a feature request section on LG website for ideas and allow voting, you would then have an easy access to ideas & their popularity 
      11-Allow setting of recordings manual or through E.P.G. To have ALL options available I.e. Pad time recurring recoding etc. Without having to exit and go back to Edit mode to change the other settings.
    • By Rukmaj Chandavar
      Hi All,
       
      I recently bought a LG Smart TV with WebOS (42LB6500) and would like to connect to my external hard disk connected over network. Here is how my home network and devices are setup.
       
      I have a high speed broadband that comes to my WiFi router (D-Link DSL 2750U) with USB support for External HDD. I have connected my Seagate Ex.HDD to this router and I am able to access the drive over WiFi on my smartphone and computer using the network path \\192.168.1.1\... Once connected I am able to use it similar to any mount location, i.e., read/write files, play media, etc., I want to do similarly with my TV, I would like to use this connected Ex. HDD as any other location and would like to achieve following two things at the least without any additional hardware Play media files on this HDD (very very important) Use the HDD as recording device for timeshift/live pause feature (important)  
      Any help in this regard would be greatly appreciated.
       
      Regards,
      Rukmaj
    • By AF_Vet
      I am new to the community and have an exasperating problem.  It is on an 
      OLED65B7A  unit.  When I pause my streaming service, after about 3 minutes I get the fireworks.  Trouble is, about 3 minutes after that, it kicks out of the fireworks to a screen that says, "Please check the TX input signal."  That stays on for quite a while.
      Is there a way to prolong that fireworks screen until I resume streaming?
      Thanks in advance!
    • By leader6234
      Hey guys !!!
      I have a UHD UJ634v  LG webos Tv  that lately an error message pops on the screen staying : Tv signal has been lost due to the satellite LNB short.Check LNB connection"
      This is really getting on my nerves because I can't get any signal even after resetting the TV or even updating to the last  software version.
      I check my cable line and fixed every possible problem. The error message keeps showing up even after disconnecting cable line from the back of TV just as if a short circuit or something has happened inside the Tv.
      Do you think that'd be software or hardware failure or something else??? How to fix it?
      Please help me out with this cuz all my lovely satellite TV channels are gone 😐
      Here is the actual error message on the right top o the screen 
      Thanks in advance !!!


×
×
  • Create New...