Quantcast
Jump to content

  • 0

Photo & Video has stopped playing my Avi video files


Ntfh

Question

Until recently I was able to play Avi files which sit on my media server, when I try now I get a message that says 'Unable to play - This file cannot be recognised. Return to content list.'.  I am on webOS 05.30.25 , I assume that this is some kind of error related to an auto update? Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Jimout
      I am getting a "cannot download files" when I try and download a FirePro file.
      I was able to download before.
      Is there a way around or fix.
    • By JLO
      Hello, I'm really disappointed that my new 4k TV model 2023 is not able to play goPro video in default high resolution. As I see from properties it has got 5312 x 2988 30fps, bit rate 190kbps audio 48kHz. Does not matter I tried it direcly from SD card or remote bluetooth cast, it says wrong format... Only I can view goPro static pictures and just thumbnails of mp4 videos... Of course, there are some older guide how to convert mp4 video to lowerr resolution etc. But I do not understand why to do it.. Any other Windows or Android devices can do it, include the 10 years old ones... It really cripples my brand new 4k TV, please help. Just I'm afraid only a firmware update can solve it. Thank you.
    • By Wa77a
      I have an LG C1 55 connected to a Denon x2100w AVR on HDMI 2 (arc)... It always worked perfectly... After the latest TV upgrade I can't get anymore TV audio on the AVR.
      I tried disconnecting and reconnecting everything, unplugging stuff for minutes, switching multiple hdmi sources... The AVR can send data to the TV, but it doesn't see TV audio signal.
      All the HDMI audio settings on the TV are greyed out and disabled.
      Next thing I'll try to reset to factory defaults, but I suspect it won't fix anything...
      Note this worked flawlessly for 2 years.
      Ideas are welcome.
    • By Nitin Chopra
      Hi Team,
      After update of LG WebOS to 04.40.70, Amazon Prime Video app on my LG Smart TV stopped working. It started giving error :
      Internet Connectivity Problem
      There is an internet connection problem. Check the device's internet settings, data cables, or try to resetting your router. Also, turning your device off, and then back on might fix the problem. For further assistance, please contact Amazon customer service at www.amazon.com/videohelp
      The internet/wifi connection is fine and all the other apps are working without any issue on the LG smart TV.
      I have even tried uninstalling and reinstalling the Prime video app, but that didn't help.
      Has anyone faced this issue ? Is there a solution available for this issue.
      Thanks & Regards,
      Nitin
    • By NThakare
      Until last few months, alexa was working with all the commands, now open any app like Youtube, Netflix, etc not working 
      Play or Pause any app videos not working, don't know what's going on with lgtv, i bought around 1000 dollar tv and this important feature isn't working 
×
×
  • Create New...