Quantcast
Jump to content

  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Hamy62

43uj752v Problem

Question

I have a 43uj752v TV. There is a problem with the TV for about a month. The problem with the TV is that the message "unknown device is disconnected" constantly appears on the screen, and then the response speed of the TV is slowed down to the remote control commands and the mouse pointer is not displayed. and the TV wireless connection to the modem is interrupted. I updated the TV firmware yesterday but the problem has not been resolved.
Firmware version 5.80.15
Please help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Rodrigo Gómez Maitret
      Hello!
      My parents' LG webOS TV had this issue where their Magic Remote has gone insane and every button thinks it is the mute button.
      I have tried changing the batteries to brand new ones, letting it fully "de-charge" for 10 minutes, de-pairing it, etc. accordingly to the troubleshooting guide. Not even the power button blinks as it should. Oddly enough, the motion cursor works fine.
      I have attached a video to show how it looks.
      Any suggestions to fix this?
      VID-20200327-WA0015.mp4
    • By Paulct
      I just bought a lg b7 oled and have a problem. I dont subscribe to cable so I wont ever be using it on this tv. Every time I start the tv it loads the OS and the cable-less static comes on the screen and BLASTS through the speakers. The tiles for netflix, hulu, etc are at the bottom so I choose one of those. How do I stop the tv from defaulting to turning on the "tv" that clearly doesnt exist? Ive tried deleting the tile for live tv, and even moving it to the far right side but still every time I turn n the tv - static with the menu on the bottom. 
    • By Saad Zaman
      On any website - when i increase the speed of the video, the audio stops

      Tried this on many sites. including Youtube , Dailymotion, openload etc 
    • By Derek Weselake (WEZ)
      Hey there,  I have had a  OLED55B6P for ten months and I love it but

      I have a problem all a sudden, just today it starts to show a black screen with fire works every minutes if I don't press a button on the remote.

      I have no eco mode on, no power save modes on, TV firmwire is up to date, and tried turning off on and on the tv.

      anyone know how to fix?


×
×
  • Create New...