Quantcast
Jump to content

  • 0

Netflix Buffering Issue


Pasta Sauce

Question

 know the smart tv apps often get shit on, but I’m not sure if the C8’s app is extra buggy or I got a lemon.

After about 10-15 minutes into a show, Netflix’s buffering percentage will appear (usually at 99%) and then it errors out after a minute and I have to go back into the main menu and replay.

I’ve got a PS4 Pro and a Roku as backups that don’t have this issue, but I really wanted to use the app built into the tv. It’s currently hardwired with an Ethernet cable. 

Anybody else had this issue or know of any solutions?

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Phil7108
      We recently subscribed to Paramount Plus to catch up on episodes we lost when our COX CONTOUR DVR died. Frequently when streaming an episode,the playback will suddenly freeze. If we try to go back, using the "undo" key, we can sometimes get the playback to resume, but it has rewound abp=out 10 minutes. After resuming playback, it will frequently freeze again. My wife is so frustrated, she wants to cancel Paramount. Any suggestions appreciated!
    • By Debojit Kundu
      Hi I recently updated the software to 5.30 version, and after that I noticed a weird problem with video streaming, in general issue with internet bandwidth. Usually my b/w is ~35 mbps so that is sufficient for 4k streaming on youtube or netflix. The issue is after running for 10-15 mins if I pause the video or go backward the network speed is thrashing badly. For example when I check internet connection on netflix it shows ~30-35 mbps, but whne that problem occurs and I check the speed again I see the speed is dropped to <1mbps. Same with youtube, it can't load 4k videos anymore as the speed is ~1mbps. I can realize the problem as the thumbnails load very slow with scrolling. This problem does not get away unless I restart the TV or disconnect from wifi AP and connect back. The router always works fine I mean when I observe the problem on tv I can run videos on mobile seamlessly and see a speed of ~40 mbps on the same router. The router is kept next to the TV so I don't think it is some issue with wifi distance etc. I don't know what to do. I tried resetting but it removed all my app but it was actually not a so called "factory reset". So software version remained same. To rule out hardware problem I want to revert to previous version of the software but apparently I can't downgrade the software. Is there any other approach to load some previous version firmware?
    • By cptl
      Hi,
      My problem is that my Netflix app on my LG tv (OLED65B13LA) keeps selecting the leftmost button, it's impossible to scroll the cursor to the right to select another button. I tried resetting the tv to factory defaults - after installing Netflix again the issue is exactly the same.
      I also tried disconnecting the tv from power for a few minutes. Plus I contacted Netflix, but they said I need to contact TV manufacturer before they log a possible bug in the app :/.
      My Amazon Prime app works perfectly fine on the same tv.
      Any thoughts?
    • By Daniele
      Good afternoon everybody !
      I live in Italy and I own an LG 49UF851V that I haven't used for years.
      Being a non-Italian model with hbbtv support (which in Italy was not yet enabled in 2016), years ago, I had changed the code area to 3124 to enable the MHP protocol.
      Now, in 2023, after having set the code area to 3122 (I don't remember the original one, I think it was Polish) and having correctly updated it (firmware 04.06.25.01) I am trying in every way to enable hbbTV for Italy without success , despite the technical specifications indicating that it is compatible.
      By selecting "no country" in the localization menu, the hbbTV option appears regularly activated in the channel settings and, for example, when I tune to Mediaset channels, the hbbTV icon appears in the info banner but in reality it does not start.
      Beyond this, obviously, the channel list is not according to Italian law and there are no Italian APPs in the Content store.
      Searching the web I notice that the uf851v is practically identical to the uf850v and the uf852v except that it seems to be intended for a non-Italian but still European market.
      Is there any way to solve it?
      I thank you in advance and wish everyone happy holidays
    • By Sandtonman
      I have an LG 55NANO86VNA TV. It has always displayed Netflix and other content in DV with no issues.
      Since the recent TV firmware update to 4.50.51, although Netflix shows DV content available, the TV no longer displays the DV logo top-right when any DV content is started.
      Nano TV also does not play test DV content on a USB memory stick in DV. This used to play as DV, and still plays fine with DV logo top-right on my older LG TV.
      Dolby Vision is 22.11.
      Anyone else seen this issue. Any suggestions please.
×
×
  • Create New...