Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

aditya pathak

Error emulator run

Recommended Posts



Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Question: files on USB device shown as ._xxx.jpg

      To have a picture  show on my new LG OLED55B87LC I've connected an external USB 3.0 hard disk (formatted with MS-DOS FAT32 on my iMac) that I've filled with hundreds of pictures from my Fotos App.  But when I open this drive on the TV the jpg pictures (numbered 1.jpg to 999.jpg) show up as ._1.jpg to ._999.jpg. When I scroll down at the end the list then the real jpg`s appear. So it looks like there's a copy of each file on this drive starting with  ._  ?? And all of them can't be shown on the TV - they look faulty ?  I've tried out with another drive / USB stick - just the same problem. Does anyone experience the same problems ? Do USB devices have to be formatted in a special way ? Any idea how to solve this ? 

      Ah - and beside this strange thing - is it normal that it last that long for the system of the TV to create all the thumbnail pictures to show on the TV ? When I scroll through a long list of pictures it lasts always a few seconds until the icons of the pictures really show the contents. This is really annoying because it makes the feature useless if I need several minutes to find a picture I'm searching for. Why is it that slow ? Is the USB connection only with 2.0 Standard ? Or is it a performance problem of WebOS ?   

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: I want my LG TV to connect to Bluetooth automatically

      I output the sound from my LG 75UJ657A to external speakers through a bluetooth connection, but it doesn't automatically connect to the bluetooth device when I turn the TV on. Whenever I cycle the TV off and, then, back on, the TV asks if I want to connect to the bluetooth device, and I have to select "yes" with the remote. My smart phone automatically connects to all the bluetooth devices I've set it up with. When I start my car, my phone connects automatically to the car stereo/phone system, and it does the same with other bluetooth speakers I have. This is what I want my TV to do. How do I get my LG 75UJ657A to automatically connect to the bluetooth device I've set up with it?

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Wi-Fi connection problem

      Hi I'm trying to find out if a problem I have is a problem of my LG 49U67V TV or my modem's problem. Some times ( irregular pattern)  when I try to connect to some kind of web service (browser,  YouTube, Netflix),  I can't connect or the speed is too slow. My TV is connected via Wi-Fi. When check the Wi-Fi and internet connection trough the settings Evey thing looks OK. At the same time my Android phones connect superbly and if I measure my internet speed via fast.com from phone or PC everything is OK.  I found 2 solution for  this A.   either restarting the modem and then everything is OK the connection superb etc. B. Going to settings, disconnect from my router and reconnect (you know adding again the router password). Then everything is back to normal.  The TV does not seem to have any other issue.   I've tried to go back to factory settings. I've noticed the problem again. In irregular pattern it appears no standard time or pattern of appearance. Could it be that my modem router is the problem?  I have this modem for over 3 years.  I will try another to be sure. LG here said "we can check your TV but if we don't find anything you (me that is)  will have to pay for pick up and delivery expenses.  clarification  The TV seems to be connected during this problem. Just it does not stream data from the internet or it does in low speeds. Netflix speed test shows it at really low speeds or disconnected while in settings it seems connected. Strength of Wi-Fi signal,  superb    

      in LG webOS Smart TV Discussion

    • Question: TLS fatal error

      I have an LG Infinia 55LW6500 smart TV (https://smile.amazon.com/gp/product/B004OVEVP6/ref=oh_aui_search_detailpage?ie=UTF8&psc=1) that I bought in 2011. Today is the first time I tried searching the internet using its built-in browser, and I can't make it work. The network connection is fine, and it's hard-wired in. I can use Google, and it will show me the results of the searches I've tried. But then when I click on a website URL (or type in the URL), I get the error "TLS fatal error". Does this have to do with the website security? Is there anything I can do to fix this short of buying a new TV (not going to happen)? I'd like to be able to watch my Amazon Prime shows directly on the TV without having to hook up my laptop to it. I was thinking of buying Hulu, but it seems I'll have the same problem with it.

      in LG webOS Smart TV Questions



×