Quantcast
Jump to content
  • 0

Twitch will not load in Browser


Walter Hunchak

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 2

Hello,

I have LG webOS TV OLED55C6P software version 04.30.15

After working perfectly for the previous eight months,

As of this past Monday,

Twitch streams will no longer load on the webOS browser.

(no problem streaming them on any other device in my home)

I have tried resetting the TV to original settings and rebooting modem/router to no avail.

Please help.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

This is how I got it to work.

Find the PLEX app on the TV and install it.

This requires signing up for a PLEX account via a PC or other device once it is installed.

You will download a PLEX media server to this PC or other device.

The app on the TV will connect to the PLEX media server on the other device.

Once the PLEX media server is downloaded to the PC or other device-

select channels and find the twitch channel and add it to your PLEX media server.

Goto PLEX on the TV and click on the Twitch channel and voila twitch tv is back.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Unfortunately the Twitch channel within the Plex app has few options when it comes to specifying what I want to watch on Twitch. Do you know of any way to select a specific streamer this way? Otherwise, the only options it has is browsing by game or featured stream. Even if I did find the streamer I wanted to watch this way, there's no way to favorite or bookmark them. Am I missing something?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By majorusa
      Please post here firmware number for your WebOS set including your country or the country where you downloaded the firmware and the model of your tv set:
      - 3.23.24 - Romania- 47LB730v
      - 3.23.34 - Romania -47LB730v - 21.08.2014 by USB
      - 4.30.09 - Romania - 47LB730v - 29.08.2014 - OTA
    • By Baffledron
      Hi,
      Ongoing problem!!
      About a month ago I switched from BT to Vodafone FTTP (Fibre) broadband (100Mbps)
      Since then I've had buffering on my LG TV (55UM7610PLB). This is connected to the router by ethernet cable.
      My first thoughts were to do with the internet connection, I checked and tested everything. Vodafone have also checked everything and Openreach have replaced the ONT. Still got the problem though.
      So, I've turned to the TV. The LG chat and phone help were pretty low level and not at all helpful.
      Google turned up a possible solution which involved resetting the location services and removing it's automatic status. This sort of worked. Watching UHD Frozen Planet 2 was bufferless. But the next day, watching ITV hub was worse than ever.
      You would have thought with an 100Mbps connection it would all work so well....but it doesn't.
      Is it the TV? 
      Is there a fix? 
      Any ideas much appreciated.
      Thanks
      Ron
    • By Harald Dunkel
      According to the specs my OLED55BX9LB is supposed to run webos 5.0, but the firmware update claims 04.40.15 is the most recent version. How comes?
       
    • By Paul Griffith
      When I try to go to a TV programme via the remote control voice option, the TV tries to look up the channel on the app I'm on, instead of going straight to the TV channel on the antenna. This used to work without any problems up until a couple of days ago. Any help appreciated.
    • By Lomomoon
      Has anyone successfully installed a file browser to view files on a USB stick and how? Also are you able to view text files, install apps, open images etc? 
      I'm trying to install a 3rd party app.
      Thanks 
       
×
×
  • Create New...