Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Andyh

Can't pause 4OD player app

Question

Generally, I'm mightily impressed with the player apps on my new LG OLED55B6V, apart from an annoying issue with the 4OD player. The app works fine for navigating and selecting content, but once a selected programme starts playing I have no way of pausing it, forwarding or ending the programme other than by selecting another app. I've tried every button on the magic remote and even tried the mouse, but I have no control of the player once a programme starts playing. Is this a known issue and is there a fix on the way, or am I missing something. 

Any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Question: Player problem

      I used to cast from ace stream directly to my UJ6300 and I had no problems until a few days ago when the TV got an update for WebOS 3.7 I think. Now whenever I try to cast to the TV it just shows a black screen on the "Web App Viewer" app, I was wondering if maybe I could set a different player as default player when streaming from my phone instead of the Web App Viewer, as when I play from other sources it starts the "Photo&Video" player.  Otherwise I think I would have to downgrade the OS to the previous stable version.  Anyone else having this problem? 

      By Luis Araos, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
        
      • 2 votes
      • 8 answers
    • Question: LG Content Store

      Hi all I hope someone can help me. I recently purchased an LG 55" TV and noticed there is a My Content Menu. When I try and add shows it's only finding them from Prime or YouTube, it doesn't show up searches from NowTv or Netflix. Is the store only able to find titles in Prime or should I be able to search NowTv and Netflix etc via the content store and My content tab?    Hope I haven't confused anyone and hope this makes sense? 🙂   Many Thanks in advance

      By Ross, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 1 vote
      • 0 answers
    • LGWEBOS signange - Application gets hung and issue with regional news

      Hi, I have been using webos for my signange where I render my advertisement and configured live news feeds. I have configured as follows Live National news - > Advertisements->International news->Advertisments..etc.. This is how i configured ,but noticed that application gets hung and wanted to know 1)Is webos not designed be used for such a heavy applications/rendering? 2) Malayalam fonts are not rendered properly where as it is working fine in Android. Can somebody throw some light on this ? Appreciate if someone from LG can respond as well Rgds Lijo

      By Lijo, in LG webOS for Signage

        
      • 1 reply
      • 117 views
    • Question: Streaming 4K content with high bitrate

      Hi.  I've got a LG OLED C7 with smart IP TV app. I'm having trouble watching 4k movies with high bitrates ( some movies have bitrates higher than 80mpbs). I already connected the TV with wifi AC (5Ghz) instead of ethernet connection (which has only 100mbps port).   My internet connection has a speed of 200mbps (tested on tv browser).  Nevertheless I'm struggling playing those 4k high bitrate movies. Every few minutes it buffers. What can be the problem? The TV plays high bitrate movies from USB or bluray and the internet speed should be enough for those bitrates.  Is it possible to install a gigabit ethernet port in the pcmcia port? Thanks for your help. 

      By bfds89, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 9 answers
    • Network connection issues. LG Content store doesn't connect.

      I did a refresh of my LG TV 3 days ago. Sold the old LG 47" 3D LED TV and bought new 55" LG Super UltraHD TV with WebOS. I believe, the biggest con of this new TV is WebOS. Its totally frustrating. Sorry for WebOS fans. It isn't that smart and functional they way it looks. The problem I having since 3 days and being a network engineer, I am unable to solve a network issue myself which is even more frustrating for me. Ok, let me explain the issue. The TV when installed was connected to LAN cable to my router which has direct internet connection. The TV works and none of the apps were working. Basically TV wasn't able to connect to internet via apps. If i open web browser, it was working fine with all webpages showing correctly. I'll skip the part of contacting LG support which was useless. All troubleshooting steps like resetting, formatting, changing time zone, location, region was done but no luck. Finally I connected the TV via mobile hotspot and it just worked which gave me the clue that some ports are being blocked by my ISP or router. My internet setup is this way. Internet cable from ISP -> ISP Modem (can do NAT and work as router) - WiFi Router (NAT, DHCP, etc) -> all LAN clients. I put my LG TV in DMZ, opened all ports, etc but no luck. Then I converted my ISP modem as router and connected the LG TV directly to it and it started working..!!! My WiFi Router is TP-Link Archer C7 and I was using stock firmware. Thought it was creating issues and I installed DD-WRT, Open-WRT but no luck at all. The apps which were installed in TV when TV was connected directly to modem are still working fine. Youtube, Plex, Netflix, etc all are working but when I open LG Content Store, it just refuses to load. I am not sure what wrong my TP-Link router is doing. There is something wrong with the LG TV content store. If it requires to open ports, then I would like to know which ones. Sorry for the long port, may be my frustration of 3 days with no luck.!!  

      By akhil7j, in LG webOS Smart TV Discussion

        
      • 3 replies
      • 788 views


×