Quantcast
Jump to content
  • 0

My laptop didn't connect to tv by wifi direct


irnote3

Question

my laptop model lenovo g580 and it's support wifi direct & intel widi, i tried to share my pc videos content and stream it by wifi direct to my smart tv. And when search for wifi direct of my laptop i find it on TV and when search the wifi direct from my pc i find the smart tv, but the problem it's refuse to connect with no reason. Here i shared my issue supported by photo hope you can help me, regards ☺

link hidden, please login to view

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

 Make sure the the Wifi is Turned On on your laptop

Most laptops have a Wifi Button or use a Function Key to turn the Wifi on or off
-- If your laptop has a Wifi Button it should be located on the Keyboard or somewhere on the side of your laptop, pressing the button once will turn the Wifi on or off

-- If your laptop uses a Function Key (F3, F12, Etc.), it will be located on the Keyboard, you will need to press the Fn Key and then press the Function Key (F3, F12, Etc.) to turn the Wifi on or off

Some laptops have an On/Off switch for the Wifi
-- If your laptop has an On/Off switch, simply flip the switch

-- For some laptops pressing the Wifi Button will turn Airplane Mode on or off, when Airplane Mode is Off, the Wifi is On

2. Check if you have a Wifi Icon

Look for a Wifi Icon in the bottom right hand corner of your computer screen
-- If there is no Internet Connection Icon at all, you will need to make the icon visible

3. Make the Internet Icon visible

Click on the Show hidden icons arrow in the bottom right hand corner
Go to Customize
Scroll Down
Look for your Internet Connection
Change the Behavior from Hide icon and notifications/Only show notifications to Show icon and notifications
Click Ok

If still issue exits then check

link hidden, please login to view
for help. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Dr. Amin
      I purchased an LG 43up7550 television.
      My problem is with the Lg content store, whereas the Tv is connected to the internet and by the browser can be searched on the internet, the LG content store has a connection error and can not see any application on it and this error occurs when I try to open any factory installed the app on Tv. 
      I set DNS to google DNS server (8.8.8.8) but this problem still exists.
      please help me for solving this problem.
    • By Richard Bowden
      Recently moved my 49SJ810V to another room where I can no longer cable to the router. It takes nearly 10mins for the WiFi search to find anything. Then sometimes fails to connect with correct login details. Then when it does it drops continuously and never stays for more than a few mins at at time. It even switches of the WiFi altogether!! Everything in my house connects fine and I've even got an even older LG up stairs that needs a WiFi dongle and I've just tried that and it works fine. Looks to me like its the software that is the issue. It has the latest  version installed.  I've done all that's recommended on the LG website. Any ideas?
    • By TimtheToolMan
      We just purchased a new LG WebOS TV OLED 65" and running the setup through the app or the TV remote says it can't load the user agreement. This is blocking us from getting to streaming apps like Nexflix or any smart functions like Voice assistant.
      TV worked fine for a few days but voice assistant stopped working and after much effort LG tech said to  Reset to Initial Settings. Now we have mentioned no smart functions. TV is on ethernet and its browser functions on web fine. Tried running off neighbor's wifi with same results.
      Tried switching to different country, unplugging/hold power button for 20 seconds/wait one minute,  resetting TV multiple times, setting up remote again, ...
      Error message: Unable to Load User Agreements  A server error has occurred while downloading  the User Agreements. You must download and agree to the terms of the User Agreements to use this feature or application. Do you want to try to download them again… Unable to Load User Agreements  Sorry, but the User Agreements  can't be downloaded at this time…Please check your internet connection and try again later.    No change when trying over five days.
      Now there is no local company available to service TV. Maybe it's time to send it back and give LG TV a one star rating. I am willing to change motherboards but doubt if LG would go along with that.
      Anyone have any ideas.
       
    • By Nick Payne
      I can stream ABC content using either the iView app on our LG G1 65" OLED, or via the iView Android TV app that is installed on a Chromecast with Google TV that is plugged into one of the G1 HDMI ports. If I stream content using the app on the TV, every few minutes there's a momentary (fraction of a second) interruption to both sound and video. If I stream the same content using the app on the Chromecast, I get no such interruptions. Both TV and Chromecast are using wired Ethernet connections to the same switch, so I can't see that these interruptions are due to a network problem, or I'd see them on both devices. It would seem to be a problem with the app provided on the TV. Other streaming services that we access via apps on the TV (Netflix, Stan, Amazon Prime, etc) do not show the same problem.
    • By anishjp
      Hi LG
      When playing a Dolby Vision file encoded in MKV container format, the image is green/purple in colour. A quick googling says, this occurs due the default media player in WebOS not able to decode Dolby Vision MKV container files properly.
      When will this be fixed?
      Regards,
      Anish

×
×
  • Create New...