Quantcast
Jump to content


  • 0

YouTube WebOS App not playing videos..


alfancay

Question

Hi,

 

I have a LG 2014 model TV with updated webos. Every thing was fine till last month when the you-tube app stop playing videos.  I have checked and the TV is connected to internet. i am able to search different videos within the app, but when try to play them i got an error that problem playing this video.

 

I event tried to play videos which my daughter used to see over the TV. but even those video are giving error.

 

did anyone face this issue recently?  i believe we might need an update for youtube app in LG store.

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

1 answer to this question

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By kerry gerakiteys
      I have a 2014 LG Web os smart TV    ( 65UC970T ) and I don't have any access to apps.  There used to be a selection of apps and now there's none. How do I access them?
    • By Miroslav Tuhársky
      Hello, I have LG OLED CX and recently the Youtube app has incorrect geographic data- CH. I am from Slovakia, the TV has never been to Switzerland. Nor physically, nor virtually (VPN). I am getting CH ads, which I dont mind so much, but I am afraid of possible in app geo restrictions.
      I already tried everything, even resetting the TV to default.  No other TV app is affected.
      Anybody please advise.

    • By David J
      Hi all,
       
      My LG OLED55E7N just updated to firmware 06.00.25. I must have wronged the god of Google, because I fail to find any whatsnew. Anyone?
      Thx
    • By Hissy
      I finally updated the software on my TV, and now I have to force a reset whenever I want to turn it on. (Unplug for 60 seconds.) The TV will not turn on without a reset, from either the remote or the power button. Once it's on it responds normally to the remote.  It doesn't matter how long the TV's been turned off - when I want to turn it back on, I have to reset it.
      Has anyone else had similar problems?
    • By SNiPpy YiPpy
      Hello all,
      I believe this problem started after i accidently started and immediately cancelled the download of a app. After this I am unable to install or update any app evem after resetting to initial settings.
      This should be the exact problem found here https://www.lgwebos.com/topic/1918-because-i-can however the solution seems to require a new update. Help?







×
×
  • Create New...