Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
crazyitalian

TV Menus Not Showing Up

Question

Hi. I'm having an issue where the TV worked fine last night; however, today the TV won't show menus. I turn it on, click the toggle on the bottom of the TV and the lower menu doesn't show up (usually gives power and input settings). Same with the home button on the remote....no menus. Power cycling does not change this behavior. Anyone have a similar experience?

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Input from NAS, SAMBA, or NFS with No DLNA

      I would like to be able to access my network drives without using DLNA.  It should look just like a USB drive.

      By GJC, in LG webOS Wish List

      • 6 replies
      • 1,302 views
    • LGWEBOS signange - Application gets hung and issue with regional news

      Hi, I have been using webos for my signange where I render my advertisement and configured live news feeds. I have configured as follows Live National news - > Advertisements->International news->Advertisments..etc.. This is how i configured ,but noticed that application gets hung and wanted to know 1)Is webos not designed be used for such a heavy applications/rendering? 2) Malayalam fonts are not rendered properly where as it is working fine in Android. Can somebody throw some light on this ? Appreciate if someone from LG can respond as well Rgds Lijo

      By Lijo, in LG webOS for Signage

        
      • 1 reply
      • 117 views
    • Question: Point and click to play video for youtube app not working

      I have purchased lg smart TV having webos in month of may. After updating YouTube app last week , selecting video with magic remote pointer and play video is stopped . I have to use navigation key to select video and play .  Please look into to it

      By Shekhar Rajepandhare, in LG webOS Smart TV App Questions

      • Awaiting best answer
        
      • 0 votes
      • 0 answers
    • Question: No Sound from HDMI Input

      I have a LG OLED55C7T TV, with the latest software. I replaced my Topfield 2400 PVR (1080P) with a Beyonwiz U4 (2160P) on HDMI 1.  I get picture but could not get any sound to the TV via HDMI.  I tried both SD and HD channels. All show video, but no audio. I checked all volume and mute setting on the TV and on the Beyonwiz. I checked the TV firmware is the latest available release. I tried all of the HDMI inputs and 3 different HDMI cables with no luck. I tried other devices in these TV HDMI inputs and all worked properly (i.e. had sound). I re-flashed the U4 Firmware and went through the setup again. Still no change. I tried setting the TV to factory defaults and setting it up again, but still no sound. I connected an optical cable from the S/PDIF output to my amplifier and sound works. I tried plugging the U4 into another TV via HDMI and it works properly - both video and sound. But the combination of the U4 and the LG TV does not work. So, I'm convinced that its software or a setting on either device that is mismatched. The LG work perfectly with all other HDMI devices that I connected to it (BlueRay Player, Topfield PVR, Nexus Player, Canon 5dMk4 Camera) but I can't get it work with the Beyonwiz U4.  The U4 works fine via HDMI to another TV.  So why won't they work together?  What settings should I try changing?

      By GJC, in LG webOS Smart TV Questions

      • Awaiting best answer
      • 0 votes
      • 0 answers
    • Network connection issues. LG Content store doesn't connect.

      I did a refresh of my LG TV 3 days ago. Sold the old LG 47" 3D LED TV and bought new 55" LG Super UltraHD TV with WebOS. I believe, the biggest con of this new TV is WebOS. Its totally frustrating. Sorry for WebOS fans. It isn't that smart and functional they way it looks. The problem I having since 3 days and being a network engineer, I am unable to solve a network issue myself which is even more frustrating for me. Ok, let me explain the issue. The TV when installed was connected to LAN cable to my router which has direct internet connection. The TV works and none of the apps were working. Basically TV wasn't able to connect to internet via apps. If i open web browser, it was working fine with all webpages showing correctly. I'll skip the part of contacting LG support which was useless. All troubleshooting steps like resetting, formatting, changing time zone, location, region was done but no luck. Finally I connected the TV via mobile hotspot and it just worked which gave me the clue that some ports are being blocked by my ISP or router. My internet setup is this way. Internet cable from ISP -> ISP Modem (can do NAT and work as router) - WiFi Router (NAT, DHCP, etc) -> all LAN clients. I put my LG TV in DMZ, opened all ports, etc but no luck. Then I converted my ISP modem as router and connected the LG TV directly to it and it started working..!!! My WiFi Router is TP-Link Archer C7 and I was using stock firmware. Thought it was creating issues and I installed DD-WRT, Open-WRT but no luck at all. The apps which were installed in TV when TV was connected directly to modem are still working fine. Youtube, Plex, Netflix, etc all are working but when I open LG Content Store, it just refuses to load. I am not sure what wrong my TP-Link router is doing. There is something wrong with the LG TV content store. If it requires to open ports, then I would like to know which ones. Sorry for the long port, may be my frustration of 3 days with no luck.!!  

      By akhil7j, in LG webOS Smart TV Discussion

        
      • 3 replies
      • 788 views


×