Quantcast
Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hdmi arc'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • LG webOS User Support Forums
    • LG webOS Smart TV Questions
    • LG webOS Smart TV App Questions
  • LG webOS Product Discussions
    • LG webOS Wish List
    • LG webOS Smart TV Discussion
    • LG AI ThinQ TV Discussion
    • LG webOS Smart Projector
    • LG webOS Smartwatch
    • LG webOS for Signage
    • LG webOS Smart Refrigerator
    • LG webOS Add-Ons & Accessories
    • webOS Auto
    • Upcoming and Rumored webOS Products
  • webOS Developer Discussions
    • LG webOS Developers
  • Other webOS Discussions
    • Legacy webOS
    • Open webOS
    • LuneOS
  • HP webOS
    • HP TouchPad
    • HP Pre 3
    • HP Veer
  • Palm webOS
    • Palm Pre 2
    • Palm Pre and Pre Plus
    • Palm Pixi and Pixi Plus
  • News, Announcements, and Other Forums
    • webOS News
    • The Lounge - Off Topic
    • LG webOS Forum Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location

miles from

AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Dear Readers,I've a strange issue that I've been struggling for a week. I bought an LG43UJ634V UHD TV and an LG LHB645N Home Theater in a Box system.I use HDMI ARC to connect the audio from the TV to receiver. LG has an option to chose between PCM or Auto at the Digital output settings.If I use the PCM option everything sounds great, but I don't have 5.1, only 2.1.And here comes the problem. When I choose Auto, 5.1 is on, sounds great but I have occasional popping noise (like when play something on an old LP player) it happens random, but for example during a film, it is very annoying. It happens with YouTube, Netflix, DLNA streaming, external devices, so the content doesn't matter. I think I've tried everything. I tested it with different HDMI cables, optical cable, but still have the problem. I tested it with a sound bar as well, the problem is the same.When I play content from the receiver, there is no problem, the sound is wonderful, no popping. Also, the TVs speakers are okay.I don't think it is a hardware issue, because the TV's sound is OK, the home theater's sound is OK, the problem only happens when I want to use the digital output of the TV (either HDMI ARC or Optical) with auto setting.I called LG as well, the rep. said the she will pass this info to the technical team.Do you have any idea, that it can be solved, or I need to wait for a software update?
  2. Dear Friends , Really looking forward to your help and support My problem is i can not make work the HDMI ARC conection between TV and Sound Bar So far: TV LG OLED55B7P-S (latest firmware) Sound Bar LG SK9Y (latest firmware) NVidia Shield Pro 2017 (latest firmware in my region, waiting for Oreo) HD Set Top Box Arris/Motorola (Cable) HDMI Used the device manager on the WebOS to connect the Sound Bar , assigned HDMI ARC , Simplink , and tried both auto power yes and no, sound test did not work NVidia shield connected to SK9Y HDMI IN , HDMI OUT (ARC) to TV LG HDMI 2 (ARC) Works fine image and sound, sound of course is ok as it goes from NVidia to SK9Y directly HD cable top box to TV LG HDMI 4 and I get no sound from the TV thru the HDMI ARC port (previously establish HDMI 2 (ARC) to sound bar) I plug in the optical and works fine, Internal tv speakers works fine , BT fine….everything works but the HDMI ARC. What I am doing wrong? I am worry it may be a HDMI ARC port problem, TV Is about 3 months old, soundbar is about 2 weeks old Thank you in advance


×
×
  • Create New...