Quantcast
Jump to content


  • 0

No content available error when accessing apps


Question

2021 lg up7000, apps icon does not open apps, just error no content available. Went to login, several times, entered password and screen jumps back to login options page? Brand new tv, accessed apps previously, clueless. Thanks

Link to post
Share on other sites
  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By rami zapi
      Hi all, i have 2018 LG webOS TV UK6540ptd , my tv and laptop both connected to same wifi. when i try connect my laptop for screen share this message come up to LG TV. 
      request screen sharing to your tv - Decline  unable to connect for screen share
      my laptop is windoes 10   64 bit
      anyone can help me fix this issue.
    • By Ahmad Baeisa
      I bought an lg pf50kg  smart projector and can't find netflix, youtube and no app store so i paid for a projector that should be smart and ended up having a normal one this is cheating lg .
    • By Spencer Cook
      I Bought a 
      link hidden, please login to view after having massive hassles with a Philips TV and BBC iPlayer, ITV player etc.
      A friend recommended LG, so I bought one. NOW I find while you have iPlayer, ITV, Ch4, Ch5 players AREN'T available for my 2020 edition TV.
      Is this going to be resolved or will I be returning the TV?
    • By alebabai
      After updating to the latest web browser with new UI, closed caption subtitles on ALL websites video including Youtube.com disappears every 2-3mins. Video continues to play without subs and subs will re-appear if I move the magic remote but disappears again after 3mins.
      Model - OLED55B8PLA
      WebOS - 4.3.0.9604
      Software version - 05.30.10
      Here is reddit post about this https://www.reddit.com/r/OLED/comments/npud6a/new_updated_web_browser_video_subtitles/
      Update:
      Fixed in the latest update.
    • By Guy Paskar
      Hello,
       
      I have followed the guide on 
      link hidden, please login to view and it worked well on the first time. after a while I could not connect to the TV anymore. I have deleted the TV from the device list and tried again and got "ares-novacom ERR! ares-novacom: Error: Failed to get ssh private key" I reset the TV to original settings and tried again and still getting the same message. 
      TV is connected via wifi keyserver is on dev mode is on.
      I tried via cli, IDE and beanviser and nothing is working.
      Please help me out here.







×
×
  • Create New...