Quantcast
Jump to content


  • 0

Apps doesn't start on LG CX


Question

hi guys, after the last firmware update (3.11.30)on my LG CX I have a problem with the apps because often they didn't want to start in any way. I have to shutdown and turn on the TV again to make them works. what could it be?

 

Inviato dal mio SM-G965F utilizzando Tapatalk

 

 

Link to post
Share on other sites
  • Answers 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

4 answers to this question

Recommended Posts



  • 0
We discussed similar problems in this thread last month regarding our LED TVs . Basically, I had to update my router settings to "solve" the problem for the most part, although the apps still won't open in specific circumstances.
 
hi thank you. but what is the cause? before the last firmware update I didn't had any problems at all. I tried to connect the TV to a mobile connection trough hot spot, but I didn't worked neither. should I call the LG assistance?

Inviato dal mio SM-G965F utilizzando Tapatalk

Link to post
Share on other sites
  • 0
On 12/6/2020 at 5:03 AM, turtuv said:

hi thank you. but what is the cause? before the last firmware update I didn't had any problems at all. I tried to connect the TV to a mobile connection trough hot spot, but I didn't worked neither. should I call the LG assistance?

Inviato dal mio SM-G965F utilizzando Tapatalk
 

No one knows for sure. I suspect it was a software update on the TV that made it incompatible with my router for whatever reason. However, I also tried a mobile connection after a TV reset as well, only to have the same result. 

I did download a new update for the TV last night, but I haven't tested if the apps will open up in all situations yet. LG does offer a number for warranties if you're still within the first year, which I have listed in that thread. They said they would schedule a technician to stop by my place sometime, although I have yet to receive a call to set up that appointment after a month or so.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By RobNBill
      Since this update the Apple TV 4K can no longer connect to Dolby via HDMI.  Immediately prior to this update - it worked.
      Now, if you attempot to connect and set it to Dolby - the screen flashes the Apple TV screen on and off - it can't stabilze.
      This happened immdeiately after the update.  
      Can I revert back to the prior software?  Or, can you send me a version that does not have this issue.
    • By Esteban Díaz
      After recent update my browser changed, now, it looks better and fluid but control play and pause buttons don't work in browser video player anymore.
      Is there a way to fix it? Maybe a downgrade?
      It is really annoying can not play and pause the videos
       
    • By KevinH
      I just got a new TV (43UN7000PUB) and can’t get HomeKit to work properly.  It works fine when the TV is on but won’t work when the TV is off.
      I have seen several threads on this and done some research but did not find a resolution.
      I read several threads that blamed it on the Magic Remote and Bluetooth.  This TV does not have the Magic Remote so I think that can be ruled out.
      One thread pointed out that when the TV is off it loses it’s LAN connection and it’s WI-FI connection and said that could be the problem.  I can confirm this is true with mine as well.  This argument makes perfect sense to me as all connections would be lost when the TV is off.  
      If anyone can help I’d surely appreciate it.
      One thread said the problem was fixed with a FW update.  But that was with a different model and a different FW than mine.  As I recall from memory it was something like FW xx.35.10 and it was a 55” or 65” TV.  My firmware says it is current with version 3.21.36.
      Maybe a moderator could confirm the firmware fix already exists for this issue.  If so, could you please see that it gets pushed out to all HomeKit TVs instead of just that single model?
      Thanks in advance for any help or comments.  
    • By jikhead
      I'm not getting any audio from the apps via the HDMI via ARC connection to my receiver.  This occurred two weeks ago and was unable to resolve it, but ironically there was new firmware released that same day for my B6 (3/31/17) and this fixed the issue.  However, now I again can't get it working after a TV reset and tinkering with the audio settings again.  I tried to load the firmware again, but it appears this is not possible to forceable load the same firmware.
    • By tskrypek
      LG 55SJ8500 USA running 05.80.55
       
      Just notified that software update 06.00.05
      is available for my tv, presently running
      05.80.55.
       
      Has anyone installed this update? How did it go?
       
      I typically wait for 1 to 2 weeks to see if there is any negative feedback.
       
      Thanks
      Terry
       
       
      Sent from my VS988 using Tapatalk
       
       







×
×
  • Create New...