Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Andrew Punch

Can't open the Settings Menu

Question

Hello,

I have a 55uk6500aua and for some reason, I can't open the settings menu or get it connected to the internet.  I get the 3 swirling balls every time.   I have unplugged it,  no apps will load.  I just don't know if this is a straight hardware failure or if there is something else I can do to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By [email protected]
      I've just purchased a great looking new 50Nano796. It comes with a number of preinstalled apps such as iPlayer and YouTube. I am in the UK and would like to add the local catchup services which previously I had used on a roku 3. The TV is running WebOS 5.1.0-3203 (not 3.5)  I noticed some discussions and YouTube postings which show these apps, but they do not appear in the LG store. Have they been withdrawn? Or am I screwing up somewhere?
    • By Clipped
      Model: 50un7300aud
      Webos: 5.1.0-3203 jhericurl-japoon 
      Connected via 5ghz wifi 5 feet away 300mbps
      All of a sudden, none of my apps load. Disney+, YouTube, etc. I click them and nothing happens. Everything was working fine 2 days ago... 
      Steps taken: factory reset, rebooted modem, Power cycled the TV (unplug for 2 minutes). The power cycle helped and I could start the apps after, ONE time and then after exiting Disney plus and trying to go back in, it won't launch. 
      I try to reinstall the apps but they lock up at "installing" not to mention lock up 80% of the time when trying to uninstall. 
       
      Help! 
       
    • By John Bizeray
      I recently updated the firmware on my  LG43UH610V.  Now I constantly get "Wired Lan cable disconnected" / "Wired network is connected" messages even while watching a video file from my NAS. The TV is connected and using the network while getting these messages. It has always been on a fixed IP address on the LAN.
    • By AndreasW
      Hello Community,
      I am glad I found this board. Unfortunately the circumstances are not that great. I use my LG 55UF7709 (latest updates are installed) mostly for Youtube and streaming movies from a network storage. Second thing works great. But over the last couple months I see my YT app behaving worse and worse in the little things:
      First it started with a different kind of scrolling. I believe after an update I just can't scroll vertically through the YT clips by only using the scroll wheel. This was alwasy working fine but know it is almost like I have to jump start the scroll with the arrow up/dow keys on the remote and than I can use the scroll wheel. Almost feels like it is blocked virtually even though the little red arrow changes its form which is telling me my scroll command is recognized.
      Now since a couple of weeks (I think since the last YT app update) every time I use the red arrow to jump to a certain position in the stream the video will start from beginning - no exception.
      Has anybody seen these issues, too? Isn't there a official support channel I can use? Looks like LG does not feel responsible for issues with the apps.
      Best and Thank you!
      Andreas
    • By AspieMum
      I installed a few apps trying to get Casting to work that didn't work properly and I can't find anyway to uninstall them. My TV doesn't seem to have edit mode perhaps because I have had it a few years (pre-2018 some when- possibly its 10 years old or more as I can't remember when I got it). Anyone know how I can uninstall them? 


×
×
  • Create New...