Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 1
AndrewMcDowell

32SM6300 Bluetooth sound out of sync

Question

Hi, i've a B&O Beolit 15 connected to my 32SM6300 tv, but there is a very slight sound delay. I've tried the sound sync, but I am still getting the issue. Does anybody know of a way round this? Kind regards, Andrew 

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By informatiko
      It would be amazing to be able to use the Philips HUE and synchronize the lights with the video and audio of the LG TV.
      Thanks
    • By Leonard King
      Having eARC engaged in the TV settings and sending Atmos etc to an eARC enabled Samsung sound bar causes the sound bar to power down after appx 18 minutes and diverts the audio to the TV's inbuilt sound system. Disengaging  eARC on the TV resolves the problem and still sends Atmos via ARC. This has only occurred since the most recent software upgrade. Anyone else experiencing this?
    • By TMOSteel
      If anyone is still experiencing issues with the webOS Disney+ app (and I suspect many if not all of us still are) such as the lack of 4K support, 5.1 audio support, or as in my case with the 86UH9500, both, please see LG's response to my inquiry into these issues:
      We appreciate you for patiently coordinating with us regarding the current application status of your LG 86UH9500 TV, Xxxxxxx. It is our goal to ensure that you are able to utilize your LG product at its fullest potential so let us assist you with your inquiry today.

      In response to this, according to the specifications of the unit, the LG 86UH9500 TV has been designed with a 4K UHD and Surround Mode feature. However, if the Disney+ app is the only application that does not output surround sound, please be advised that both the content being played on the TV and the applications should also support this feature as well. This case on the capability and support made by the developers of the Disney+ Application needs to be raised directly to them so that they can make the necessary updates on the programming and utilize our TV’s 4K UHD and Surround Sound features that are already available in our OLED Television. You can reach Disney+ Support Line at 1-888-905-7888 for additional support and assistance.
      So, as expected, LG is pointing the finger at Disney to resolve these issues.  This makes sense as my inquires into the availability of the Disney+ app from LG before the launch directed me to reach out to Disney+ as they, not LG, are responsible for it. 
      So if any of you out there have Bob Iger on speed dial, can you give him a ring?
      Thanks!
      (PS yes, LG incorrectly identified the UH9500 as an OLED model when its an LCD, but I'll let it slide)
       
       
       
    • By Vikram Sud
      In the last few days my LG TV OLED65B8PTA suddenly drops the volume significantly fleetingly every few minutes. 
       
      Am also hoping this isn't the start of the end of this massive investment I made a couple of years ago !!! 
    • By John Bizeray
      I recently updated the firmware on my  LG43UH610V.  Now I constantly get "Wired Lan cable disconnected" / "Wired network is connected" messages even while watching a video file from my NAS. The TV is connected and using the network while getting these messages. It has always been on a fixed IP address on the LAN.


×
×
  • Create New...