Quantcast
Jump to content
  • 0

Shahid videos not playing


Marwa

Question

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By A Bakash
      Hello
      I am not able to install Sony LIV app on LGTV.
      Can you help me.
    • By ReneVlEugel
      I own a LG HU85LS very happy with that but now I don't see the Disney plus app. 
      Where an when can I get it?
    • By DWINKS49
      Given that other channel apps work reasonably well, i.e. HBOMax, Disney+, AppleTV+, Hulu, etc. Is it too much to ask to get a working Paramount+ app?
      We have to resort to using a roku stick to get to our Paramount+ subscription on our 55Nano WebOS LG tv. 
      We have the latest version of WebOS installed as well as the latest version of the Paramount+ app. It still doesn't work correctly. More often than not, program content does not load. It displays a vague error message.
      I have tried uninstalling and reinstalling the app to no avail.
      To be fair, the roku app has its own hiccups but it works more often than it fails.
    • By SteveK
      Disappointed in Smart TV.  Other than OTA TV through Tablo, most TV we watch is on Sling.  On the Roku app we can use the Sling DVR. But on the LG TVOS app, we can not.
      I confirmed this with Sling and LG. Now when someone asks me about the TV I am tempted to suggest they get a UHD TV, but not bother with SMART.
       
      Am I wrong? Something to be done?
    • By barnanag
      Hi folks,
      I have a 50NANO863PA television and facing the following problem: when trying to start either Youtube or browser app the TV immediately switches to HDMI output and the app wouldn't start at all. Please watch the video I've recorded: 
      link hidden, please login to view I tried restoring to factory settings, and the apps started a few times, but after that the same issue arise. The OS is updated to latest version. Did you witness/hear about a similar issue before?
      Your input is pretty much appreciated.

×
×
  • Create New...