Quantcast
Jump to content
  • 0

Magic Remote voice command uses only Youtube everytime


Andieboy

Question

Hi all, 

I have a 65UM7100PLA with the magic remote. It works fine, except the voice command. Everytime I say something, it open youtube responses. 

On the official LG webpage I can see, that it can be used as control the TV itself. "Open picture settings",, "volume up", etc. But if I say that, it opens up youtube, and offers me videos about opening picture settings on offtopic devices.

What am I doing wrong? How to set the voice commands to work on TV itself?

thx!

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Rob Infantino
      We have two LG OLED TVs. WebOS appears differently on each. And we are able to download the Paramount+ app on one TV, but not on the other.
      OLED65C7P (older) running software version 6.00.25
      WebOS TV Version 3.9.0-62709
      Does not allow the Paramount+ app to be installed
      OLED65C9PUA (newer) running software version 5.10.25
      WebOS TV Version 4.9.3-5340808
      Allows the Paramount+ app to be installed
      How can we get WebOS to appear the same on both TVs?
       
    • By Leorge
      LG 42LB700V tv not corresponding to all the commands remote and intergrated.  Also presents a yellow screen every 15 minutes  for a couple of minutes or more.  Cant go into menu for setting controls. Any help will be appreciated. Thanks in advance
       
       
    • By lgoledtv
      After updating to the latest web browser with new user interface on LG C9, subtitles on all streaming websites disappears every 2-3mins.
      Video continues to play without subs. The subtitles will re-appear if I move the magic remote but disappears again after 3mins.
      Should be a widespread issue as it's also happening on Youtube.com videos with subs. Un-related but Play/Stop button on magic remote also stop working on the new browser.
       
    • By VickiB
      Every time we turn on our "smart" TV, it tries to connect to cable. We don't have cable. That's not very smart.
      Because we don't have cable, we have static; it's noisy and annoying until I can push enough buttons on the remote to get to something else.
      Is there a way to tell this thing not to boot into "TV" mode? (Best if it would remember what it was doing when I turned it off).
       
    • By Thiago999
      Annoying random people (I live close to a hotel) keep trying to connect to my TV (probably by mistake) and a message shows up in the middle of my screen everytime!
      How can I stop this?

×
×
  • Create New...