Quantcast
Jump to content
  • 0

My apps: hbogo, lg store, Youtube doesn't work


jola1507z

Question

Hi,

I've got tv lg   WEB-OS MODEL-47LB650V-ZN.

I bought it 4 years ago. When I want turn on Youtube or hbogo aplication I have The picture with media and an aplication doesn't work.

I tried turn on lg store but this app  doesn't work too. 

Give me an advice what I suppose to do and fix  it.  I have got this  situation more  than one year.

Thanks for your responds. 

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Riva Saringer
      Hi,
      the WebOS specs stated that HLS is supported but didn't mention CMAF (or fragmented MP4) support.
      Therefore my question if CMAF(HLS)-Encodings are supported?
      Regards
      Riva
    • By Dhigufaru
      My TV LG 43LX761H model goes blank screen with screensaver after 1 hour while it is on web browser. 
      Anyone have any solution for this? I tried to update firmware but the software is not available in any of the LG TV Support Sites.
      Thank you. 
    • By BogdanCiobotaru
      Hi everyone,
       
      Has any of you updated OTA or manually to the latest webOS 2.0 firmware? It was released on June 13th in Europe and it is ver. 4.05.01! 
      Any new features or performance improvements?
    • By Derek Weselake (WEZ)
      Hey there,  I have had a  OLED55B6P for ten months and I love it but

      I have a problem all a sudden, just today it starts to show a black screen with fire works every minutes if I don't press a button on the remote.

      I have no eco mode on, no power save modes on, TV firmwire is up to date, and tried turning off on and on the tv.

      anyone know how to fix?
    • By coyote
      I want to control my C1 with my Google Home speakers, but my Android LG ThinQ app is not sending the correct info to my Android Google Home app to link the ThinQ service.  
      When I try, the error message says "No devices were found in your LG ThinQ account".  However, the ThinQ app is signed into my account and successfully controlling my C1.
      Google Home support and I think the issue is with the ThinQ app.

      link hidden, please login to view says this should work.  My LG support agent told me it's not supported; I'm guessing she was new.

×
×
  • Create New...