Quantcast
Jump to content



  • Own an LG TV or webOS device? Join our Forum!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0

Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Louise
      LG MT49S WON'T LET ME AGREE TO THE USER AGREEMENTS , SO I CAN ACCESS TV APPS
    • By Toxo
      What URL or IPs does the TV need to reach to check for updates?  I have the B9.
    • By lsitongia
      New TV. 55" LED. Plugged into wired network. Settings look good for network.
      Cannot update OS, install or update apps.
      "Failed to ... Try again later"
      What's up with this? Lots of posts about WebOS sucking. But, this is not working much at all.
    • By Pj wallace
      Hi just bought TV two days ago and my Internet went active today so I connected it to TV and tried to use Netflix but it kept saying cannot update try again so I uninstalled it and tried to install again and it won't. Any idea how to fix this? 
    • By LG user 42LB6500-TH
      LG 42LB6500 is having trouble with display. Fire TV stick, prime video and set top box video are not getting displayed and only audio works. It looks like this is a software issue (current version 05.05.55) and I am not able to fix it by updating software to 05.05.70 via internet (image below) or through usb. Please advice.
       



×
×
  • Create New...