Quantcast
Jump to content

  • 0

Sound Problem in apps


nemus

Question

Hi guys since i updated to 5.80.10 can't use any apps , well apps are working but all apps have a glitch,buzzing,distorted i thought its only Gamestreams but i tried TvCast same problem Youtube,Netflix all of them have the same sound issue, Tv works fine on normal programs tv is 43UJ701V .

I did a reset to factory thing works fine for about 10 min then the problem is back , so i can't watch anything Twitch,Youtube,Netflix nothing .

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Stuart GIBSON
      I have a 48" OLED (Model: OLED48A26LA).  after updating to software version 13.30.61 the Sky New Live feed just displays "There was a problem with this video [timeout]".  It worked perfectly before the TV software upgrade.
      Ive reinstalled the Sky News app but still doesnt work.  wifi etc is all ok.
      Any ideas?  
      Stuart
       
    • By Tsmt
      Hello,
      I have a problem with the subtitles when I try to share a video wirelessly directly from my PC to my LG 55SM9010PLA TV. I am not talking about sharing the whole screen (it lags a bit), just the video itself. 
      Sharing the video itself works well, but randomly the TV randomly does not recognise the subtitle, the sub option is not active in the TV menu, and there are no subtitles. It is in the same folder on my PC as the movie (.mkv), with the same name. In case of some movies it works, in case of others not, and I do not see the reasons why.
      First I tought it is becouse the format of the subtitle needs to be ".sub", becouse it worked with one movie. So I have learnt how to convert properly ".srt" to ".sub" - but still no success.
      Then I realised, in the case of another movie ".srt" worked on the TV, so I got really confused.
      I see no logic behind it.  Could you help me, what is the key here, what am I missing?
      Thank you!
       
    • By Birkso
      Have an LG55Nano which works well apart from when on specific BBC shows whereby whenever there is a switch if camera, say from contestants to host and vice versa, there is an extremely annoying flickering motion that takes place. May sound petty but any visitors comment on how distracting it can be.
      Happens constantly on Richard Osmans House of Games, Impossible, Pointless and similar BBC programmes. Reported it but was told I had to get video clips for them to assist despite it being less than a year old. Life's too short. Any advice very welcome.
       
       
    • By Aventiled
      Hey
      I have an OLED C3 evo
      A Pioneer amplifier is connected to the optical output.

      I want to connect Bluetooth headphones and use them at the same time as the amplifier.
      The thing is, I haven't seen such an option on TV. It is possible to play simultaneously with the Bluetooth headphones and the internal speakers on the TV.
      There is no option for Bluetooth and the optical port at the same time.

      Am I missing something here?

      Thanks
      Dani
    • By glendvd100
      Hi there, I have the following tvs:
      OLED55C26LD
      OLED42C24LA
      And I'm trying to change the area code using the service remote, so I can download apps from USA (I'm currently in the UK), such as Max, HULU etc.  I'm trying the codes which are bandied around the internet, but the area just stays as EU.  I've noticed on youtube videos etc that the older models with the older OS have no issued with this, but mine seems unable to change.
      Does anyone know if perhaps the newer models have newer codes?  I've used 1793, 1843 and 22287 (as found in this very forum).  But nothing happens.  Any help from users who may have got this working would be appreciated, thank you.
×
×
  • Create New...