Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

Manfred Drechsel

Sound interruption when activating EPG/Guide

Recommended Posts

When activating the EPG (Guide), the sound is interrupted for about 1 second for the current program (until the preview image is displayed). This is very annoying. Likewise when leaving the EPG. Please allow a "pleasant" transition here. Thanks!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • Question: Annoying pop-up messages on my lg 49sj800v smart tv

      I have owned this tv for a year and pleased with it ... until about a month ago. I now have constant repetitive messages in top right hand corner of screen saying 'Unknown device disconnected' or 'wired network is connected' or wired lan cable is connected' and it's driving me crazy. I have tried the lg live chat technical support and they were not aware of the issue but I've seen the same problem discussed on US forums and here too. Nobody seems to be able to have a solution. I have unplugged a

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: LG UHD TV digital sound out popping noise problem

      Dear Readers,I've a strange issue that I've been struggling for a week. I bought an LG43UJ634V UHD TV and an LG LHB645N Home Theater in a Box system.I use HDMI ARC to connect the audio from the TV to receiver. LG has an option to chose between PCM or Auto at the Digital output settings.If I use the PCM option everything sounds great, but I don't have 5.1, only 2.1.And here comes the problem. When I choose Auto, 5.1 is on, sounds great but I have occasional popping noise (like when play something

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: Powered TV on & a Static screen with sound (I only have intranet and no cable setup)

      Just bought the LG smart tv 2017. When I power on the tv each time it comes up with the sound on and static looking screen until I press the home button to do a search for example Hulu.  How do I make it so when I turn on the tv the screen just shows a silent wallpaper picture? I went up the picture settings but there is no picture to choose from, it’s just the settings options. Where do I get a picture from to put it on the tv? I haven’t set up the Live Tv either because I don’t

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: Sound output shortcut

      I have an old generation web os 4k tv (55UBxxxx) it is very cumbersome to change the sound out from TV speaker to Optical in this TV, i was very happy when I got the new update with shortcuts settings, but only to be disappointed to see that sound output is not included. Insted, there are a lot of totally waste settings like sound mode and aspect ratio which nobody is ever going to use. Kindly add sound output to the shortcut settings, which will be very useful for people like me who uses home t

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: Power on/off sound (melody)

      Hi, M y TV (SK8000) started to play a short melody whenever I turn it on/off, I can't find anything in the settings that controls it, any idea how I disable it? It seems to start after I connected an Onkyo receiver to the TV via the HDMI ARC port, but I am not sure. I also entered to the IN_START and EZ_ADJUST menus but didn't change anything... Any ideas? Thx.

      in LG webOS Smart TV Questions



×
×
  • Create New...