Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
Erich Maritz

No Universal Control option in device connector

Question

Dears, 

While trying to set up universal control for my surround sound (so I dont need the extra remote) I've been facing the following difficulty.

 

When I go through the steps in device connector I never get the option for set universal control. After simplink  (which is off) I just have the option "done" no next to set up manufacturer to control it via the "universal" remote function on my magic remote.

 

Device: Oled55c7v-z + magic remote

Tried already:

Factory reset, change service location, adding different devices (never does the option appear), hard power cycle, and disconnecting and connecting the devices.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×