Quantcast
Jump to content


  • 0

Floating Mode Txt Box--Then Web OS Bird flying


TV in Honsuras

Question

Replaced main board to 65 inch HD tv.  After replaced the screen was with snow and this message was floating across the screen " FACTORY MODE [How to go to user mode] Press Instop Key in a remote control."  I installed AnyMote remote control on my phone and pressed the Instop button on the Service Remote.  The FACTORY MODE  message disappeared and then the screen changed to "web OS and a bird waking up to fly across the screen.  Next the screen appeared--'HERE WE GO" Start, but nothing happens after that.

Please help.  Do not know what to do next.

 

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Bob22
      hi can anyone please tell me what the small black and white box is on the top right hand side of screen only on channel 5 
       
       
    • By Bob22
      Hi anybody know why I have a small black and white box on top right hand side of screen only on channel 5 
    • By Aadeeb
      When I updated an application from lg content store .. I get the sign that this application  has not been  installed try again ??
      what can I do to solve this
      thanks 
       
    • By Bob McLean
      How do I  pause live tv on lg oled tv,I have an external hdd but there isn't any button on the remote control to pause or rewind?
    • By Cheers
      My LG TV remote stopped working with my JAMO sound bar. As of yesterday, I can no longer control my sound bar volume with the TV remote. When I try to make the sound bar pair to the remote, nothing happens. I know it's not the sound bar because I took an old Samsung TV remote and it pairs perfectly with the sound bar. The bizarre thing is, I can pair the LG remote with the sound bar and the lights on the sound bar look like they are working perfectly until I turn on the TV. As soon as I do that, the remote no longer works with the TV. 
      The audio output is set to optical like it has been for the last two years. Nothing has changed except the remote not working. Samsung works fine, the small sound bar remote works fine. The LG remote controls the TV volume if I use the internal speakers. This makes no sense to me. 







×
×
  • Create New...