Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
crateofbeer

Help needed with 55EG920V serice menu setting

Question

Hi All,

Can anyone with an LG 55EG920V please check on their TV in the Service menu what number should be set to for Tool Option2?

Lets just say that it somehow got changed and no-one remembers the correct value :(

Any help would be really appreciated!

Thanks,

P

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts



Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Question: Install the correct firmware on my TV

      Hi guys First of all, I want to warn you that perhaps they read a lousy English, this is what came out of the Google XD translator, I do not speak English, but I hope they can understand me and give me their help. I have a LG 42LB6500-UM TV that apparently has a problem with the Firmware, since I bought it I had automatic updates configured, so it was updated several times until arriving at the mysterious Firmware 05.00.15. Why mysterious? Because according to the support page of LG this software is not in the compatible history with the model of my TV. Here the problem began.
      Since then I can not update the Firmware in any way, online it marks me an error "error in the decryption of the data ...", and when I try it for usb simply nothing happens. I'm stuck in version 05.00.15, but that's not the biggest problem. From that moment I can not access the content that HDCP requires, that is, netflix, cinepolis Klic, Prime Video, etc. Yes, it allows me to play YouTube. If I turn on the HDCP in the configuration of my PS4, the screen turns blue. An error in HDCP appears in the InStart menu. Can you think of an idea to solve this problem? Is it possible to delete the firmware and install a new one in a different way to the traditional one (online and usb)? I am 3 years old with this problem, and the LG technical support staff has only told me that I should change the Mainboard, that is very expensive, and the Mainboard of my TV is in excellent condition, it is a software problem. LG 42LB6500
      Firmware: 05.00.15
      Serial number: 406RMEN7R340
      WebOs TV version: 1.4.0-2507 (afro-ashley) regards

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: Bluetooth service needs to be initialized

      o be Bluetooth service needs to be initialized

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: Procedure to get a Web Page Link on the Home Menu

      I already linked a few web pages to the LG Home Page on my Smart TV (UK6500AUA), but, that was over a week ago, and I can't remember how I was able to do that. So let's no confuse this Bookmarks I have already made that I see when I go my Default WebOS page (Google Search). Referring to this:

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: ISP upgraded service to TiVo under MoCA Protocol

      The LG TV Plus App work great under my service prior to being upgraded to TiVo under MoCA protocol today. Now the App can't find my LG U6300 from either Galaxy S8 or iPhone SE as before. Is there a setting that needs to account for the MoCA protocol bouncing IP connectivity around between the two TiVo devices? Or do I need to contact my ISP for a solution?

      in LG webOS Smart TV Questions

    • [Error] Ares-install: please check the device IP address or port

      Hello. I try to Build Your First App for webOS TV, but in step 6. Install your app to emulator, I have error: "Ares-install: please check the device IP address or port" I don't know how to fix it. Please help me. Thanks.

      in LG webOS Smart TV Discussion



×