Quantcast
Jump to content
  • 0

Webos 3.0 - LH600T - universal remote function not working


kbachyutha

Question

hi

 

I am based in India and bought 49 inch LH600T few days back. Web OS version has been upgraded to latest version post installation.

Universal remote function is not working, I checked and also got it verified with LG support engineer also.

Post selecting the STB option under "Device Connected" menu, there are no further options to choose the make / model.

I was told by LG support engineer that the webos 3.0 is not released with this feature and it is going to come later. Is this true?

 

regards

 

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi

I am Anand,from Mumbai.I too purchased same TV on 24th August,And I'd like to confirm that Magic Remote does work with WebOs 3.0

Mine is on 3.3 something.

But I'd like to ask you being the owner of same tv is that , i am experiencing very slow interface of 'All Settings' option when YouTube is running in background and even Youtube is unresponsive and sluggish all the time even after latest update.

Is this the same case with your TV too ?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Vlatkovski
      Hello,
       
      After updating on 05.60.15 i have popping sound on all three hdmi ports.  I tried several different HDMI cables but it reappears when connected to the receiver. When I watch netflix or internet the sound is fine. 
      Is there a problem with the update or something is wrong with the TV? I repeat before the update the sound was great.
    • By Captain Raymond
      After having this TV working for just 2-weeks, now my voice control has stopped working, cant change channels, HDMI or anything.
    • By Timpa
      Hi!
      Please add a option to deavtivate scrolling wheel while using live playback.
      Flera gånger har jag råkat byta kanal när jag har kommit åt scrollhjulet när jag ska spola. Och då byter TVn kanal och allt är förlorat.
    • By Nick Payne
      I can stream ABC content using either the iView app on our LG G1 65" OLED, or via the iView Android TV app that is installed on a Chromecast with Google TV that is plugged into one of the G1 HDMI ports. If I stream content using the app on the TV, every few minutes there's a momentary (fraction of a second) interruption to both sound and video. If I stream the same content using the app on the Chromecast, I get no such interruptions. Both TV and Chromecast are using wired Ethernet connections to the same switch, so I can't see that these interruptions are due to a network problem, or I'd see them on both devices. It would seem to be a problem with the app provided on the TV. Other streaming services that we access via apps on the TV (Netflix, Stan, Amazon Prime, etc) do not show the same problem.
    • By anishjp
      Hi LG
      When playing a Dolby Vision file encoded in MKV container format, the image is green/purple in colour. A quick googling says, this occurs due the default media player in WebOS not able to decode Dolby Vision MKV container files properly.
      When will this be fixed?
      Regards,
      Anish

×
×
  • Create New...