Quantcast
Jump to content

  • Join Today, It's Simple and FREE!

    Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

  • 0
vedosweb

Videocon set-top box manufacturer missing from device conncetor

Question

Hello,

I was trying to connect my Videocon d2h HD Set-top box, but the device connector don't show the manufacturer, videocon is one of the biggest providers in India, why it is missing from the list? Or, it is there with another name?

Please suggest/help

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Question: I want my LG TV to connect to Bluetooth automatically

      I output the sound from my LG 75UJ657A to external speakers through a bluetooth connection, but it doesn't automatically connect to the bluetooth device when I turn the TV on. Whenever I cycle the TV off and, then, back on, the TV asks if I want to connect to the bluetooth device, and I have to select "yes" with the remote. My smart phone automatically connects to all the bluetooth devices I've set it up with. When I start my car, my phone connects automatically to the car stereo/phone system, and it does the same with other bluetooth speakers I have. This is what I want my TV to do. How do I get my LG 75UJ657A to automatically connect to the bluetooth device I've set up with it?

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Wiring of a USB Y-Connector

      The background of question: recently I bought an LG External DVD Writer that is TV compatible. But after a couple of times it stopped working on my Sony LED TV. It would start spinning, but stop after two seconds. This would go on and on. I assumed that it wasn't receiving enough power from the TV USB port (the DVD writer was rated to 1.6A). So I made a simple USB Y-connector where I took two male USB plugs and one female. Connected the red and black of the female to one of the male USB and the green and yellow alone to the second male USB plug. I connected the data Male USB to my PC and plugged in the power male USB to a USB power adapter rated to 2.1A. Finally I plugged in a USB thumb drive to the female USB plug to test it out. But there doesn't seem to be any activity. Is there something wrong with the wiring itself or simply because there is an improper connection made. Thanks  

      in LG webOS Smart TV Discussion

    • Question: files on USB device shown as ._xxx.jpg

      To have a picture  show on my new LG OLED55B87LC I've connected an external USB 3.0 hard disk (formatted with MS-DOS FAT32 on my iMac) that I've filled with hundreds of pictures from my Fotos App.  But when I open this drive on the TV the jpg pictures (numbered 1.jpg to 999.jpg) show up as ._1.jpg to ._999.jpg. When I scroll down at the end the list then the real jpg`s appear. So it looks like there's a copy of each file on this drive starting with  ._  ?? And all of them can't be shown on the TV - they look faulty ?  I've tried out with another drive / USB stick - just the same problem. Does anyone experience the same problems ? Do USB devices have to be formatted in a special way ? Any idea how to solve this ? 

      Ah - and beside this strange thing - is it normal that it last that long for the system of the TV to create all the thumbnail pictures to show on the TV ? When I scroll through a long list of pictures it lasts always a few seconds until the icons of the pictures really show the contents. This is really annoying because it makes the feature useless if I need several minutes to find a picture I'm searching for. Why is it that slow ? Is the USB connection only with 2.0 Standard ? Or is it a performance problem of WebOS ?   

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Question: Please add some good apps for India

      Please add some good apps for India

      in LG webOS Smart TV Questions

    • Network connection issues. LG Content store doesn't connect.

      I did a refresh of my LG TV 3 days ago. Sold the old LG 47" 3D LED TV and bought new 55" LG Super UltraHD TV with WebOS. I believe, the biggest con of this new TV is WebOS. Its totally frustrating. Sorry for WebOS fans. It isn't that smart and functional they way it looks. The problem I having since 3 days and being a network engineer, I am unable to solve a network issue myself which is even more frustrating for me. Ok, let me explain the issue. The TV when installed was connected to LAN cable to my router which has direct internet connection. The TV works and none of the apps were working. Basically TV wasn't able to connect to internet via apps. If i open web browser, it was working fine with all webpages showing correctly. I'll skip the part of contacting LG support which was useless. All troubleshooting steps like resetting, formatting, changing time zone, location, region was done but no luck. Finally I connected the TV via mobile hotspot and it just worked which gave me the clue that some ports are being blocked by my ISP or router. My internet setup is this way. Internet cable from ISP -> ISP Modem (can do NAT and work as router) - WiFi Router (NAT, DHCP, etc) -> all LAN clients. I put my LG TV in DMZ, opened all ports, etc but no luck. Then I converted my ISP modem as router and connected the LG TV directly to it and it started working..!!! My WiFi Router is TP-Link Archer C7 and I was using stock firmware. Thought it was creating issues and I installed DD-WRT, Open-WRT but no luck at all. The apps which were installed in TV when TV was connected directly to modem are still working fine. Youtube, Plex, Netflix, etc all are working but when I open LG Content Store, it just refuses to load. I am not sure what wrong my TP-Link router is doing. There is something wrong with the LG TV content store. If it requires to open ports, then I would like to know which ones. Sorry for the long port, may be my frustration of 3 days with no luck.!!  

      in LG webOS Smart TV Discussion



×