Quantcast
Jump to content
  • 0

Missing Aspect Ratio Settings for Video Apps


djpagz

Question

Hello,

How do I raise a feature request for WebOS?

I got a replacement for my 43UJ752T Nanocell with 55SM8100 Nanocell however I noticed that on WebOS 4.7 I am no longer able to adjust the screen like I was able to do on my old TV for applications like Youtube, Netflix, Amazon Prime etc, the aspect stays at 'Original'

With the option to adjust the aspect ratio I was able to get rid of black borders for some movies and avoid seeing the bleed from Edge LEDs at the bottom. Now with that option gone I need to keep seeing the white patches throughout the movie, Annoying!

Link to comment
Share on other sites

  • Answers 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Sunny
      Youtube App is showing the list of videos but some times not opening the video and the screen is blank. I tried reinstalling the app and it worked for some time and faced the same issue. I also tried clearing the cache as well, still the issue persists. Can any one had the solution for it?
    • By MRAY1122
      Hi, 
       
      My LG Smart WebOS TV recently got a burned image on the screen for 2 hours now. I don't have an option to refresh the pixels on the screen to clear this through options. What options do I have to clear this up? 
       
      Model: LG WebOS uk6300PUE
    • By Kraftwerk
      I am on Webos 4.40.18 and the YouTube app got totally messed up after the last update. Even if it's installed, when trying to open in the content store I get a message saying that it's not available for the region of the TV. When opening the app, the entire content gets stacked up in one single tile. Nice testing before releasing an app to Production. Is there any direct way to send this bugs to the developers? Probably it will take days or weeks to fix. Keep doing this great job... 


    • By Kraftwerk
      I am on Webos 4.40.18 and the YouTube app got totally messed up after the last update. Even if it's installed, when trying to open in the content store I get a message saying that it's not available for the region of the TV. When opening the app, the entire content gets stacked up in one single tile. Nice testing before releasing an app to Production. Is there any direct way to send this bugs to the developers? Probably it will take days or weeks to fix. Keep doing this great job... 


    • By Stardust
      Hello,
      I got a 55UJ6519-ZA and wanted to install the Discoveryplus app on it, but it is not available in the content store. 
      I found that version webOS 4.0 (or higher) is required for Discoveryplus, but my TV is running version 3.9.0-62907
       
      Any chance the 55UJ6519-ZA will get an webOS-update to 4.0?
       



×
×
  • Create New...