Quantcast
Jump to content
  • 0

Question how to start the broser automatically


dudinir

Question

  • Answers 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

2 answers to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By AusRob
      The built in Web Browser will not play Videos on SOME websites after updating to WebOS Version 04.40.25 and 04.40.70. The web sites otherwise work fine. Here is an example that won't play since the 04.40.25 update ... 
      link hidden, please login to view ... Please fix this LG ASAP, it's really annoying. PS. It has nothing to do with any Browser setting, I have checked all that. 
    • By GiotisCy
      Hello, 
      I have recently purchased an LG C2 Oled TV which I connected with my Samsung HW-Q800B 5.1 soundbar via eArc HDMI. When I select "Passthrough" as a Digital Sound Output on LG TV sound advanced settings, there is an obvious sound response delay around 3 seconds when I pause and unpause the movie on Netflix or Prime video streaming apps on LG TV. For example, when I start the movie, the video starts and sound starts 2-3 secs later. When I pause the movie, the sound continues for 2-3 secs after the video has been stopped. There is no any lip sync issue, just this response delay of the sound from the soundbar. This happens only on LG TV Apps. If I connect to an external HDMI device such as AMAZON Fire Stick 4K, there is no such sound delay issue neither on Netflix neither on Prime Video. 
      Thus, the problem seems to be on LG TV apps.
      If I change the Digital Sound Output to "Auto" instead of "Passthrough" the issue is gone but sound quality is not as good as with Passthrough selected. So I do not want this to be my option.
      I would appreciate if someone could come with a solution on this. 
       
    • By MTNL
      Hi All!

      Is it possible to turn on a LG SmartTV so it starts the web browser with a specific website
      I know it is possible to set your own website but I can not find if it is possible from cold start
      We have been using Samsung TV's but their recent policy to force you to see their crappy advertisement is too much a hassle so I want to switch to LG
      Any other hints and/or tips are VERY welcome how to use the LG as a Kiosk TV
      We are looking to use these LG models:
      LG 43UQ70006LB - 43 inch - 4K LED - 2022 LG 43UQ70003LB - 43 inch - 4K LED - 2022 LG 43UQ75003LF - 43 inch - 4K LED - 2022 LG 43UQ80006LB - 43 inch - 4K LED - 2022 Any info is very welcome!
      Ed
    • By dankcoder
      I setup developer mode in my LG C8 to install Jellyfin(plex alternative), which was working well. However one of my siblings reset the TV while developer mode was on and now tv wouldn't connect to internet(neither wired nor wifi). Need help
       
    • By Bill LaRoche
      My LG (75" UK6190) internet connection, connects and disconnects all the time. Using either wired or Wi-Fi. Usually I will have to turn off the tv and turn it back on to reconnect to the internet. I have the issues constantly with You-Tube. the TV worked fine for 2-3 years then went south. My fiber optic internet has been checked out. No problems with it. And runs about 500 up and down. My Nighthawk AX5400 router has no problems. I have taken the router out of the loop and wired it directly to the internet and the problem doesn't change. My Android OS tv's work fine with no issues. I'm thinking a LG update issue possibly? Since it worked fine for a long time and all of a sudden didn't. I don't want to replace the TV. But after a year or so of this issue I'm getting there. Anyone else had this problem? Any idea's? 
      Thanks, Bill L



×
×
  • Create New...