Welcome to LG webOS - Smart TV, Phone, Signage, Appliance User to User Support Forum

Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

nashwan

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nashwan

  • Rank
    Newbie
  • Birthday

  1. I'd still like to get something rather than nothing :-) Can you supply details of what you were using? the NAS? Image details? were they JPEG? what resolution etc? Thanks.
  2. I have the following setup: LG 55EF950V television which is running webOS 2.2.0-1317 (this should be the latest version of the OS). I have a number of video files on my Synology DiskStation DS413 NAS which I connect to with the TV over DLNA (on the TV this is Smart Share -> Devices -> (NAS)) I can see all the video files and play them etc., however when viewing the list of files I dont see any thumb images even though I have a JPEG image for each file. For example: "My Video.mkv" has a thumb call "My Video.jpg". For collections I put a "cover.jpg" image in the directory (this doesnt work either on the LG TV). Has anyone else out there managed to get a webOS 2 TV to show video thumb nail images for videos over DLNA? BTW: this all works when I use a Samsung TV so I dont think it has anything to do with the way the Synology DiskStation DS413 NAS is setup.