Quantcast
Jump to content

JB Atw

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JB Atw

  • Rank
    Newbie
  • Location Orlando, FL, United States
  1. When trying to use apps that need an internet connection I get an error (-106) saying that there is no connection. When I go to settings -> Network -> Wifi it says that wifi is turned off and I need to turn it on to see available networks. Well there's no switch or option to turn wifi on. I've had it connected to wifi before. Also sometimes it disconnects and then I have to go back in and tell it to connect again. This is the first time its said the wifi was off. I did a google search and the results that came up were for WebOs 1.0, even though it was written in 2017, and I have WebOs 3.0. It said hold the settings button until a box appears in the top right of the screen and input 0 0 0 0 then adjust the baud rate. First no box shows up on the 3.0 and two its not the baud rate I'm trying to adjust. I tried calling customer support to get to technical support. The automated system is garbage by the way. Then I found out they are only open Monday through Friday as if customers never have a problem on the weekend. This is my third stop looking for an answer. This problem is causing my dislike of LG products to grow even more. So if anyone has had this problem and figured it out I would greatly appreciate your help and thanks in advance for your time and help. ----------------------------------------------------------------- Product - from Settings -> General -> About this Tv Software version = 05.30.02 TV Information = [LG] webOS TV OLED55C6P


×