Welcome to LG webOS - Smart TV, Phone, Signage, Appliance User to User Support Forum

Register now to gain access to our webOS user support forum. Once registered and logged in, you will be able to post a user to user support request topic to this site or reply to existing topics posted by other users. You can also take part in our other webOS user forums. You'll be able to customize your profile, receive reputation points, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

SuperGamer91

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SuperGamer91

  • Rank
    Newbie
  • Birthday
  • Location Nothing, AZ, United States

  1. And again never mind I inserted the AV cables into the component adapter btw it’s black and white
  2. Problem. Whenever I go to the AV input, it makes a beeping noise and the picture quality is bad.
  3. Never mind I found it! Thank you!
  4. I don’t remember there being a composite cable adapter/composite video cable included with the TV..
  5. Can you be a little more specific. As in where should I put the adapter cords in. And I’m talking about that specific tv model I mentioned. Can you maybe make some pictures or explain so i can understand correctly.
  6. So I checked the back of my smart tv, and I can’t see/find the AV input locations and apparently it says there is one on the text shown, but I can’t find any. All I see under AV is a green and a yellow input, that looks nothing like the normal av input hole. Help. Also, I can’t find the component input too.