Quantcast
Jump to content


ares-launch ERR! CLI: luna-send command failed <Failed to launch webapp in WAM>


Recommended Posts

This is the error I'm facing when I try to launch on the LG WebOS TV Emulator as 

ares-launch --device emulator com.yourdomain.app.firstapp

On the emulator I see nothing but a blank black screen. When I run the webOS TV Emulator I can only see the TV remote control with the blank screen. I've tried using the controller to go to menu > App Manager and then launch from the installed apps but its of no luck either. I see the display on browser but not on the emulator
I have installed this full package for windows 10. Can anyone please help me here so that I can see the display on my emulator.

Link to post
Share on other sites


  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By RobNBill
      Since this update the Apple TV 4K can no longer connect to Dolby via HDMI.  Immediately prior to this update - it worked.
      Now, if you attempot to connect and set it to Dolby - the screen flashes the Apple TV screen on and off - it can't stabilze.
      This happened immdeiately after the update.  
      Can I revert back to the prior software?  Or, can you send me a version that does not have this issue.
    • By sturla
      Hello,
      In the new home screen of webos 6.0 there is a accuweather tile, but i have't find any setting about how to customize the correct weather location. Anyone can help me ?
      Thanks
    • By Satya_
      Software version 05.30.10 default web browser just updated and the address bar appear on the top of the screen which bother me a lot while playing a video please add a Full screen option to it
    • By Adithya
      I don't find any latest updates for 55UH850T this model. Most of the applications says that WebOS 3.5 or more is required. This model TV is with 3.4 WebOS version.
      Please let me know in case if anyone has any information on this.
    • By Esteban Díaz
      After recent update my browser changed, now, it looks better and fluid but control play and pause buttons don't work in browser video player anymore.
      Is there a way to fix it? Maybe a downgrade?
      It is really annoying can not play and pause the videos
       
  • Similar Tagged Content

    • By CaptainJagger
      I request developers to port NES / SNES / GBA Emulator on WebOS.
      If possible also add wireless controller / mobile app based controller support.
      It will be great to play those game on TV.
      Thank You.
      * I found some websites allowing users to play games directly from browser.
            Search "SNES game online"
            So, It should be possible on WebOS.
       
    • By Marcelo Richard Valverde
      I started building a client for Kodi that runs on Smart TV LG webos.
      As a client, need a Kodi server running on local network to consume the JSON-RPC API.
      Communicates through websockets.
      It is being implemented in Javascript using REACT JS.
      I'm looking for developers for the GUI.
      Contributions are welcome!!

      see the project on github:

      link hidden, please login to view
    • By Braulio Cesar Holtz Ribeiro
      I'm developing an app for LG WebOS, and at one point I load the content dynamically, ajax, and with it also appears the input for search. It turns out that even with the input focused, the keyboard does not appear. Is there a Javascript method to call the virtual keyboard?
      Fixed
    • By skhulbe
      Hi,
      I am new to WebOS and trying to setup my environment. I followed the same steps mentioned here:

      link hidden, please login to view After completing these steps, I found four new applications installed in my system: webOS TV CLI, webOS TV IDE, Oracle VirtualBox, webOS TV Emulator v3.0.0. Now, when I am trying to run Emulator, nothing is happening. I am using macOS High Sierra.

      Can someone please help me out in this? ☹️







×
×
  • Create New...