Quantcast
Jump to content

Report

  • Similar Topics

    • By Shaggy men
      Hi all!
      I am trying to connect the TV to my 2.4Ghz wifi because I have a Google Home mini and some smart lamps that only work on that 2.4Ghz frequency. This would ensure that everything was on the same network.

      When I configure the tv to connect to the 2.4Ghz wifi,  always gives me an error that it could not connect to the network. If I try to connect to the 5Ghz network (with a different name than the 2.4Ghz) it connects without problems. If I connect the cable tv it works too. All home devices that connect to the 2.4Ghz network are working fine. 
       
      Any solution to something that should be so simple?
    • By Bgundling
      Anyone else experiencing this? With an app open, if I hit the home button and return to the Home Screen that app relaunches on its own within a few seconds. The two that I have experienced this with so far are Disney+ and LG Channels. I saw a post where users were experiencing this with Sling and had no resolution to the problem. WebOS version number 03.25.11. It is very annoying and makes the experience using WebOS horrible.
    • By Alfvenwave
      Hi, I'm curious if anyone else is seeing this annoying new behaviour.
      I have my SKY Q box on HDMI1 and have become accustomed to switching back from Netflix (or any other app for that matter) by having HDMI1 assigned to button "1" using the Quick Access feature.  In the last week though, this feature has stopped working properly. If I am in Netflix and I press the "1" button, nothing happens (as expected). If instead I hold down the "1" button to switch to SKY I get a pop up that says this: "Do you want to add Netflix to [Quick Access 1]?".   If I then hold down the "0" button, the 3x3 grid "EDIT QUICK ACCESS" pop-up appears and I can clearly see my SKY Q/HDMI 1 in the top left grid position (button "1")!!!
      If I then switch via the Home button to HDMI1 and remove HDMI1 from Quick Access (via the  EDIT QUICK ACCESS pop up), I can then re-add it by holding down 1 or from within the pop-up. Now, if I go into Netflix and then hold down 1, my TV does (correctly) switch to HDMI1. Hurrah! If however I turn my TV off and back on, then go to Netflix, then hold down "1", I am back to square one with the question "Do you want to add Netwflix to [Quick Access 1]?"......Grrrr!!!
      I have tried switching the TV off at the wall, leaving for 10 seconds and repowering, which doesn't fix the problem (I don't believe WebOS reboots when you do this). LG appear to have made it a practical impossibility to reboot WebOS via anything other than a factory reset which I don't really want to do as it'll take me too long to get all my settings back to where I have them now. Some blogs suggest that the "User Licence agreement" setting can be changed which forces a reset from within the General tab but I don't see this on my TV (guessing that WebOS interface has changed).
      Anyone have any ideas? 
      Rob.
       
    • By eamatherne
      I have 4 LG TV's in my home wont Airplay ESPN Watch from my Iphone and Ipad.  Youtube, Disney both work to the TV.  No matter what i do, the TV just displays the Home Kit Screen.  Does anyone else have this issue?  I have tried all of the troubleshooting steps from the different websites.  Of course, Apple support says it's LG that is the problem and when I called LG tech support, they told me it was an Apple issue! 
    • By yenn22
      Hi, since I think yesterday I have an issue with HBO GO - it just shows unsupported device and that is it. According to their website, WebOS 3.5+ should be supported, I have LG uh6107 and in menu it shows SW version  5.60.15, so I think it should be ok.. does anybody have the same issue?
  • Similar Tagged Content

×
×
  • Create New...